2018 – noul termen de execuţie pentru CATTIA, ori returnarea banilor la...

2018 – noul termen de execuţie pentru CATTIA, ori returnarea banilor la CE!

0 443

12 companii vor să câştige contractul de execuţie a Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic şi Incubator de Afaceri din Bartolomeu Nord. Investiţia a pornit la sfârşitul anului 2013 şi a fost suspendată în prima parte a anului 2016

12 companii vor să câştige contractul de execuţie a Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic şi Incubator de Afaceri din Bartolomeu Nord. Investiţia a pornit la sfârşitul anului 2013 şi a fost suspendată în prima parte a anului 2016. Municipalitatea reia acum licitaţia pentru acordarea contractului de execuţie, după ce a obţinut un nou termen de finalizare a proiectului în 2018.
Procedura este a doua tentativă pentru găsirea unui nou constructor, iar ofertele vor fi evaluate în termen de 25 de zile.
Municipalitatea speră să poată începe lucrările, astfel încât, până la jumătatea anului viitor, acestea să fie finalizate. În caz contrar, primăria riscă să fie nevoită să returneze banii pe care i-a încasat de la Uniunea Europeană.
Construirea centrului de la Bartolomeu Nord este o investiţie sprijinită în proporţie de 50% din fonduri europene nerambursabile.

Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic şi Incubator de Afaceri din Bartolomeu NordVifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.