Cutremur in conducerea Primariei Brașov -Secretarul Nicolae Paraschiv a depus demisia din...

Cutremur in conducerea Primariei Brașov -Secretarul Nicolae Paraschiv a depus demisia din 19 noiembrie!

0 1178

Unul dintre cei mai longevivi functionari de top din administratia brasoveană, secretarul municipiului, Nicolae Paraschiv, a solicitat azi (joi 17 noiembrie) încetarea raporturilor de serviciu, începând cu data de 19 noiembrie 2016.
Informaţia, ce a luat prin surprindere multă lume, a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

 Cancescu trage dupa el atât pe primarul Scripcaru cât și pe secretarul Paraschiv
Dosarul „Farmacia” de la Spitalul Clinic de Urgenţă Brasov pare să fie bolovanul care oprește brusc cariera administrativă post revolutionara (extrem de interesanta) a secretarului Nicolae Paraschiv.
Reamintim că Nicolae Paraschiv este parte în procesul aflat pe rolul Tribunalului Braşov, în urma trimiterii sale în judecată de DNA Braşov, la începutul acestei luni, în Dosarul „Farmacia”, alături de fostul preşedinte al CJ Braşov, Aristotel Căncescu, primarul oraşului, George Scripcaru, şi alte cinci persoane.
Paraschiv este acuzat de „abuz în serviciu dacă funcționarul a urmărit obținerea unui folos pentru sine sau pentru altul”, la fel ca şi ceilalţi inculpaţi.
Deși Paraschiv neagă acuzaţia acestuia i se reproşează că a semnat autorizaţia de construcţie pentru o clădire a unei farmacii la intrarea în Spitalul Clinic de Urgenţă, deşi ar fi avut cunoştinţă de faptul că aceasta fusese emisă fără să fie îndeplinite condițiile impuse de lege.
Legat de inaintarea demisiei, până la această oră, nu este o motivatie oficiala a gestului.
Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.