Români, actualii PNL-iști, foștii PDL-iști

Români, actualii PNL-iști, foștii PDL-iști

0 100

PNL (fostul PDL), USR-PLUS, PMP și PRO România infecțiile politicii romînești vândute intereselor Occidentului!

Înainte de 1989, tinerii români lucrau pe șantierele patriei. Așa s-a construit România modernă. Acum tinerii români lucrează pe șantierele din Anglia, Spania, Italia, Germania…
Înainte de 1989 țăranii români lucrau pe ogoarele patriei. Așa aveam hrană naturală și din abundență. Acum țăranii români trudesc ca sclavii în grădinile și livezile din Spania, Italia, Anglia…
În România ocupanții (investitorii) străini au început să aducă la muncă vietnamezi, pakistanezi, indieni, chinezi, arabi…
Ăsta este viitorul și direcția spre care ne îndreaptă ”Europa unită” și asta este ceea ce vor să ne ofere PNL (PDL), USR, Cioloș, PMP…
Asta vă doriți?

Da, PDL-iști sunt cei care v-au tăiat pensiile și salariile, au un plan rușinos și josnic și anume de a ne transforma țara într-o colonie umilă și aservită mai marilor lumii!

Acesti roboței cretini, au rolul de a atrage după ei si alti ignoranti, si alți indignati, şi alți habarnişti care iau din zbor temele si le inghit fără să clipească.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu PSD vrea să aducă pakistanezi în România, ci multinaționalele și globaliștii din UE și SUA. E directivă dată de CE.
Partidul lui Ponta se numeşte „Pro România”, cel al lui Cioloş „PLUS”, USR înseamnă „Uniunea Salvaţi România”, dar toţi sunt împotriva românilor şi apără interesele străine. Asta înseamnă demagogie, populism şi ipocrizie!

Din păcate pentru ei, mulți dintre concetățenii noștri se lasă orbiți de propaganda necontenită pe care interesele străinilor în România.
Dacă vrem ca România să mai aibă un viitor, trebuie să renunţăm la propaganda cu anti-comunismul. Nu voi susţine niciodată un politician care, sub pretextul luptei împotriva comunismului/PSD/Dragnea/Iliescu, luptă împotriva intereselor poporului român!
Cred că v-aţi dat seama că toată mascarada asta cu „Ion Iliescu”, „ciuma roșie”, „comuniștii” este doar o telenovelă menită să creeze agitaţie, este metoda prin care ocupanţii străinii ne controlează şi ne jefuiesc ţara de 30 de ani.

De 30 de ani şi chiar şi în prezent populaţia nu a înţeles că, începând cu decembrie 1989, conducerea României a fost preluată de puteri străine. Propagandiştii trebuie să reînvie această fantomă a trecutului, pentru a ţine departe atenţia publicului de ticăloşiile care se fac de străini.
Oamenii nu înţeleg că soluţia ca să trăim mai bine este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţa occidentală. Până nu vom face asta nu se va schimba nimic în bine. Nu achitarea datoriilor înseamnă independenţă, dimpotrivă.
Independenţă înseamnă ieşirea din sistemul financiar occidental controlat de americani, ieşirea din UE şi ieşirea de sub influenţa politico-conomică, culturală, propagandistică şi subversivă a SUA.

Crimele Mafiei Globaliste

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.