PSD, pregateste Congresul !

PSD, pregateste Congresul !

0 115

Sirul lung de campanii electorale au “obosit”cetatenii, au vlaguit Romania si au “anemeiat” conducerile partidelor. Toate partidele se pregatesc pentru o reasezare a strategiilor, a conducerii sau a cadrului statutar/organizatoric de functiune.
PSD, sub lumina flacarii violet, este pus sub o tripla presiune, interna a cetatenilor si a Puterii, va fi printre primele formatiuni politice care va intra in reorganizare.
Comitetul Executiv al PSD va avea loc pe 25 ianuarie si va pregati Congresul din primavara, a anuntat purtatorul de cuvant al social-democratilor, Bogdan Niculescu Duvaz.
La CEx se va discuta despre modificarea statutului partidului si redefinirea ideologica, ca unic partid de stanga, a declarat Duvaz, potrivit NewsIn, fara sa pomeneasca despre alegeri interne “locale” si la centru.
Dupa virulenta declaratiilor, dezertarile din partid si starea deplorabila a unor organizatii judetene, cele din Ardeal au obtinut cele mai slabe rezultate la Alegerile prezidentiale, in PSD va fi din ce in ce mai multa zarva.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.