Plecarea Guvernului Boc

Plecarea Guvernului Boc

0 165

Premierul Boc a jurat pe varful nasului ca Guvernul sau va pleca daca nu va indeplini anumite obiective prioritare.
„Daca aceste lucruri nu se vor intampla, acest Guvern trebuie sa plece, daca acest Guvern nu are capacitatea sa puna in practica obiectivele pe care le-a stabilit, trebuie sa plece.”
Iata-l pe Boc cum se impiedica in incoerenta, pentru ca stie cat de puternic minte!
Dar Boc se impiedica si intr-un fel de pariu-promisiune de genul celui pe care l-a pierdut Petre Roman, fost coleg de banca ministeriala si de partid cu Boc, atunci cand cu agricultura. La fel si celalalt coleg, de la Cotroceni, Traian Basescu care pierde pariu dupa pariu. Insa conditiile meteorologice actuale din politica damboviteana fiind acum altele, la fel ca si zodiacul astral manjit de presedintele Basescu pe cerul Romaniei, Boc se va strecura ca tziparul cand va veni sorocul platii pariului pierdut.
Vedeti cumva actualul guvern sa fie in stare sa finalizeze, in urmatoarele zece luni, 42 km din autostrada Transilvania, sa termine vreun kilometru din bucata de autostrada Bucuresti – Ploiesti – se stie ce balamuc este acolo: antrepriza, expropieri etc. – sau Cernavoda – Constanta si alte cateva maruntisuri? Ii vedeti pe acesti impotenti ai actualei coalitii – nu conteaza culoarea, predominanta fiind cea portocalie – sa rezolve reabilitarea termica a blocurilor, „care este un proiect foarte ambitios, dar care va fi realizat si care va da, pe de o parte, locuri de munca romanilor, comenzi pentru industria autohtona si 30% mai putin la factura cetateanului.”?
Observati acest vesnic „va fi, vom face si vom drege”, in locul cinstitului „am facut”?
Si eu le promisesem parintilor ca voi ajunge mare barzaune, si am ajuns sa va plictisesc si sa va chinui cu scrisul meu.
Boc mai declara: „Am lucrat deja la cadrul legislativ pentru eliminarea mecanismelor birocratice (probabil vechile mecanisme nu permiteau sa iasa din cutiuta paiata care trebuie, n.a.) in procedura licitatiilor publice. Guvernul, atunci cand stie ca sunt obiective prioritare, nu are niciun fel de probleme sa le sustina, indiferent ca suntem de la PD-L sau PSD.”
Oare chiar are guvernul actual capacitatea sa interpreteze melodia prioritatilor si necesitatilor dupa partitura sau o zdrangane dupa ureche? Si apoi, unde este, domnule Boc, transparenta executarii celor propuse? Declaratii de genul celor pe care le debitezi matale puteau fi citite zilnic in principalul cotidian al PCR, „Scanteia”, cu ecou in celelalte publicatii ale comunismului.
Din pacate, nu esti nici macar umbra Cavalerului Tristei Figuri, caci din nazuintele aceluia izvora umanitate, pe cand din nasul domniei tale, domnule Boc, izvoraste dovada ca ai o putza prea bleaga ca sa satisfaci aceasta frumoasa si potenta Romanie.
N-ar fi mai bine sa-ti impachetezi guvernul si sa te duci unde a intarcat mutu iapa? Ca sa nu ti se mai zbuciume pectoralii de atatea baliverne.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.