Pensionarii români get-beget care cer şi obţin cetăţenia ungară

Pensionarii români get-beget care cer şi obţin cetăţenia ungară

0 419
Sunt multe lucruri. din aproape infinitul Internet care ne atrag atrag atentia. Iata unul care nu ar trebui sa ne lase indiferenti.
 
Se ÅŸtie că Ungaria are un interes major pentru ca România să nu intre nici în anul 2013 în spaÅ£iul Schengen ÅŸi acÅ£ionează în această direcÅ£ie, cu sprijinul Olandei, Finlandei ÅŸi Germaniei.
Ca urmare, românii get-beget acceptă acordarea, cu multă generozitate ÅŸi în mod gratuit, a cetăţeniei ÅŸi paÅŸaportului din partea Ungariei, fără să cunoască limba ungară, ConstituÅ£ia ÅŸi imnul, istoria ÅŸi geografia acestei ţări. Pe cale de consecinţă, românii care obÅ£in ÅŸi cetăţenia Ungariei se pot angaja uÅŸor în toate ţările Uniunii Europene, fără niciun fel de restricÅ£ii.
Mai nou, pensionarii români get-beget care cer ÅŸi obÅ£in cetăţenia ungară beneficiază de pensie din partea Ungariei, pensie care este de două, trei ori mai mare decât pensia din România, la care sunt obligaÅ£i să renunÅ£e. Pe surse, s-a aflat că sunt peste 2,5 milioane de cetăţeni români care au obÅ£inut dubla cetăţenie în Ungaria. Zilnic se duc în Ungaria mii de români, în cele 920 de localităţi, pentru a dobândi cetăţenia acestei ţări ÅŸi paÅŸaportul unguresc.
AcÅ£iunea diabolică de acordare a cetăţeniei ungare pentru românii get-beget constituie un precedent foarte periculos pentru Uniunea Europeană, dar pentru Guvernul Ungariei este prioritatea numărul unu.
Până în toamna anului 2014 se acÅ£ionează pentru acordarea cetăţeniei ungare pentru cel puÅ£in încă două milioane de români. Apoi, Ungaria va solicita organismelor europene de la Bruxelles să constate, pe bază de acte de identitate ÅŸi paÅŸapoarte, că în Ardeal sunt 4-5 milioane de cetăţeni unguri. Dupa aceasta cer autonomia teritorială a acestei provincii istorice româneÅŸti, prin aplicarea principiului autodeterminării popoarelor.
AÅŸa-zisul război al steagurilor, din luna februarie a.c., declanÅŸat de Guvernul de la Budapesta, face parte din programul Ungariei de internaÅ£ionalizare a problemei…
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.