Pasiuni extraguvernamentale ale unor ministri

Pasiuni extraguvernamentale ale unor ministri

0 88

Se pare ca si politicienii sunt oameni care, in particular, au uneori apucaturi normale si unele lucruri care le sunt mai placute decat altele. Sunt asa-zisele hobby-uri. Iata pe acelea ale unor proaspeti ministri, care inca nu s-au ingrasat in asa masura incat sa fie transportati cu macaraua.

VICTOR PONTA se da in vant dupa dans si motociclete. Ca proaspat ministru probabil o sa o lase mai moale cu dansul, iar ca proaspat tata nu8 o sa mai scoata prea des motocicleta din garaj.
ELENA UDREA nu are hobby-uri de risc, zice ea, cu toate ca jocul politic pe sarma poate sa-i fie oricand fatal. In schimb se lauda cu tricotatul si cu mobul. Hai sa fim seriosi: la aspectul ei geografic, macar unul din sporturi ar trebui sa o intereseze.
RADU BERCEANU: este inginer in aeronautica si probabil de aceea il pasioneaza zborul. El se mai lauda ca, inainte de Revolutie, a construit singur un deltaplan cu care a vrut sa o intinda in strainatate. Da, dar daca ii reusa, mai ajungea el ministru?
ADRIEAN VIDEANU nu s-a apucat de sculptura caci nu stia ca va ajunge proprietar de cariere de marmura, asa ca a luat-o usurel cu sportul, jucand fotbal la Petrolul Videle si volei la Dinamo Bucuresti.
MONICA IACOB RIDZI iubeste dansul popular, de care ii pare rau ca s-a lasat. Dar nu-i nimic, acuma poate tropai pe spinarea poporului.
ILIE SARBU este un cunoscut pasionat al vanatorii, pasiune care l-a dus la pierderea unor valori personale in timpul unei partide de vanatoare prin padurile dambovitene.
GABRIEL OPREA, de la Interne, este si el mare vanator. Si uite cum acuma ii este de ajutor pasiunea la indeplinirea sarcinilor de serviciu.

Acestea au fost hobby-urile unei parti a noului cabinet. Cand vom afla si despre ceilalti ce ii pasioneaza in particular, va vom comunica sidumneavoastra, stimati cititori. Daca nu vom scrie nimic, inseamna ca acele persoane se ocupa numai cu stransul de averi, si atunci, ca orice banca, vom respecta secretul.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.