Până acum vă fereați de microchip dar ați dat de AI, inteligența...

Până acum vă fereați de microchip dar ați dat de AI, inteligența artificială!

0 212

Asa cum oaia se ferea de lup, dar pana la urma a mancat-o ciobanul. V-au pacalit. V-au lasat sa vorbiti verzi si uscate, sa va certati cu unii si cu altii, iar ei au mers linistiti inainte cu planul lor. Ce ziceati ca nu acceptati semnul fiarei?? Ca 666 nu o sa va fie implementat nici daca va omoara? Vrajeala. L-ati acceptat ca pe ceva normal fara sa ziceti nimic, asa cum ati acceptat de frica ca libertatea sa va fie luata fara sa traga un glont.

Termoscanrea, numita de ei „ochiul lui dumnezeu” are la baza un microchip dotat cu inteligenta artificiala, care poate fi montat pe orice telecamera. El poate scana pana la 100 de milioane de persoane pe secunda si poate inmagazina aceste date pe care le trasmite in marea baza de date a eliteti. În acest fel nici un om nu va scapa de controlul lor. Cine refuza acest mijloc de control, nu va putea sa faca nimc, este in afara acestei societati. Nu va putea sa vanda si sa cumpere, nu va putea sa lucreze, sa intre in magazine, librarii, gari, aeroporturi, autogari, scoli, gradinite, universitati, parcuri, autobuze, nicaieri.

Deci, va intreb sincer, de ce va era frica de semnul fiarei daca l-ati acceptat atat de simplu? În europa, Romania si Italia sunt primele tari care au acceptat sa controleze populatia punand pe fruntea lor aceste termosanere, despre care vorbeste elita in trambitata biblie. Deci… daca nu vreti sa faceti parte din imparatia lui anticrist, in care ati trait si pana acum dar nu ati vrut sa o vedeti asa cum era, o sa va retrageti in munti?? Întreb pentru un prieten. Daca aveti dubii, cautati singuri pentru ca sunt sute de filmulete cu semnul de pe frunte.
Gabriela Gabriela Dobrescu.

Sursa: Lupul Dacic

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.