Oktoberfest la Baza Olimpia

Oktoberfest la Baza Olimpia

0 164

Brasovenii se pregatesc sa bea nemteste la primul Oktoberfest din Romania. Organizatorii festivalului care va incepe vineri la Baza Olimpia de sub Tampa sunt gata sa toarne, timp de trei zile, in halbele clientilor nu mai putin de 20.000 de litri de bere, germana si romaneasca, pentru a face sa alunece mai bine meniurile din bucataria bavareza. Carnatii, pastravul la protap, salata dulce de cartofi sau varza bavareza cu ciolan vor face ca traditionalii mititei la gratar ai romanilor sa para o optiune saracacioasa.
Fanfara Tara Barsei va da tonul petrecerii inca de vineri, cu acorduri din muzica germana traditionala. Atmosfera va fi numai buna pentru ca barbatilor sa le vina cheful sa se intreaca la concursurile pregatite pentru ei. Intrecerea de golit cel mai repede o halba de un litru, dar si provocarea de a se tine cat mai mult timp in saua unui taur la rodeo riding, indemanare ce le va fi rasplatita cu un scooter.
Nici sexul frumos nu va sta deoparte la Oktoberfestul de la Olimpia. Doamnele si domnisoarele isi pot masura nurii la trei concursuri de frumusete – Miss Heidi, Miss Kronstadt si Miss Oktober. Prima competitoare in scrisa deja dovedeste ca proba nu are limita de varsta – curajoasa duduie este in varsta de 64 de ani.
Butoaielor cu bere li se va da cep in cel mai curat stil german, pentru ca organizatorii sunt hotarati sa aduca sub Tampa traditia bavareza. Membrii Clubului Economic German – unul dintre organizatori – vor veghea la respectarea intocmai a randuielilor nemtesti.
Nu doar amatorii de bere vor petrece la Oktoberfestul de la Brasov. Melomanii vor avea si ei partea lor de distractie: sambata seara, de la ora 19.00, vor putea dansa pe ritmurile trupei Holograf, pentru ca duminica seara sa incheie festivalul de octombrie alaturi de Directia 5.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.