O ipoteză cutremurătoare – România e ţinta unei subversiuni planetare!!

O ipoteză cutremurătoare – România e ţinta unei subversiuni planetare!!

2 468
Avem în toate punctele de pe glob, în toate organizaţiile internaţionale care contează (precum şi în „infiltraţii“ lor din ţară), duşmani sîngeroşi, al căror program e ştergerea României de pe faţa pămîntului, prin dezmembrare, epuizarea resurselor, calomnii manipulatorii, intrigi oculte.

Articol preluat din Dilema veche România e ţinta unei subversiuni planetare. Avem în toate punctele de pe glob, în toate organizaţiile internaţionale care contează (precum şi în „infiltraţii“ lor din ţară), duşmani sîngeroşi, al căror program e ştergerea României de pe faţa pămîntului, prin dezmembrare, epuizarea resurselor, calomnii manipulatorii, intrigi oculte. Sîntem singuri, o insulă de nefericire, într-o mare de ostilitate. Să facem un rapid inventar. Care sînt instrumentele malefice ale schingiuirii noastre cotidiene?
● Uniunea Europeană. Ne tot zgîndăre, ba cu MCV-ul, ba cu Schengen-ul, ba cu nedrepte ameninţări financiare. Se lasă păcălită (în mod interesat, fireşte) de trădători care îşi vorbesc ţara de rău, de „statul paralel“, de Monica Macovei. Ne tratează ca pe o colonie! Sînt supravieţuirea contemporană a Imperiului Otoman, care ne-a exploatat 500 de ani. Le stăm în gît! Brexitul nu le place, dar ar fi încîntaţi să punem de un „Romxit“, să scape de noi, dar nu aşa, ca de o anexă inutilă, ci furîndu-ne tot ce avem: resurse, bani, oameni. Au nevoie, la hotarul lor de sud-est, de o pată neagră, de un schelet, de o întruchipare a neantului.
● Statele Unite ale Americii. Sub camuflajul unui „parteneriat“ de carton, Departamentul de Stat se amestecă, nervos, în treburile noastre interne. Vrea să umble, samavolnic, la legile noastre, să ne saboteze guvernul, să-şi dea aere de mare mahăr mondial, pe socoteala demnităţii noastre rănite. Tot ce-i interesează pe reprezentanţii SUA este să promoveze, pe căi obscure, unele afaceri profitabile pentru ei, catastrofale pentru noi.
● George Soros. Dă bani în dreapta şi-n stînga pentru a instaura, sub o retorică „progresistă“, o „nouă dezordine mondială“. A avut, nu demult, un coşmar, cînd a auzit că Dragnea a ajuns „şef“ (sursa: Liviu Dragnea însuşi) şi şi-a propus să facă totul pentru a distruge PSD-ul. Are, se pare, o mare boală pe preşedintele acestui partid. În ciuda vîrstei (86 de ani), e informat la zi cu problemele Teleormanului şi plăteşte zeci de mii de români să iasă în stradă pentru a destabiliza. Le cumpără telefoane mobile, umbrele de vreme rea şi vuvuzele. Foarte şmecher: de faţadă, finanţează şi „guvernamentali“. Îi dă bursă lui Mirel Palada („Ce să fac? Eram un amărît de student…“), se întîlneşte în secret cu Ponta şi la vedere cu Corina Creţu. De ONG-işti, tefelişti şi elitişti nu mai vorbim… Uneori, are şi ghinion: i-a oferit o bursă la Oxford lui Viktor Orbán şi l-a ajutat financiar să-şi facă primul partid de opoziţie maghiar de după 1989! Dar acum Orbán dă cu el de pămînt ca un adevărat antimaghiar, antisemit, prorus şi antieuropean ce este.
● Diplomaţii străini. Se bagă unde nu le fierbe oala. Sînt prost informaţi, profitori, adversari ţanţoşi ai corupţiei, dar, de fapt, ipocriţi, căci toată ziua chefuiesc cu interlopii… Trebuie luaţi tare: ameninţaţi cu „note de protest“ şi numiţi „prostănaci“ de cîte un rafinat ofiţer în retragere.
● Multinaţionalele. Au venit pe la noi ca să ne jupoaie. Ne iau de proşti, fac bani pe pielea noastră şi spoliază bogăţiile noastre strămoşeşti.
● Intelectualii sinecurişti, vînzători de ţară, gata să ne reclame la vreo Înaltă Poartă sau să batjocorească poporul care, chipurile, nu alege ce vor dumnealor! Bine zice Codrin Ştefănescu: trebuie arestaţi! Cum s-a făcut şi cu luptătorii din munţi care sabotau prietenoasa ocupaţie sovietică sau cu unii disidenţi estici (ruşi, cehi, români etc.) care, pentru un pumn de arginţi, îşi turnau pe la posturi de radio şi guverne străine politicienii naţionali.
● Ungurii şi ruşii, care au organizat şi lovitura de stat din decembrie 1989, pe baza înţelegerii dintre Gorbaciov şi Bush. Mai nou, pînă şi bulgarii, care ne privesc de sus… ● „Aşa-zisa“ societate civilă care dispreţuieşte poporul suveran, cel care ne-a dăruit majoritatea parlamentară de astăzi.
● Candoarea noastră strămoşească, inaptă să vadă răul din bine şi binele din rău. Am crezut că Nicolae Ceauşescu era rău, cînd de fapt era un mare român. Invers, am crezut că e de optat pentru capitalism, cînd de fapt capitalismul e o pregustare a apocalipsei. Am crezut că Securitatea e rea, cînd de fapt ne-a apărat de duşmani (şi de noi înşine…). Am crezut că Doina Cornea a fost eroică, deşi, în realitate, eroic a fost Iulian Vlad.
● Statul paralel. Adică SRI, SIE şi, mai nou SPP. Binoamele, trinoamele, polinoamele. Dar şi Kövesi. Dar şi Opoziţia. Dar şi Iohannis. Dar şi unii pesedişti. (Tudose, de pildă. Sau, poate, Cătălin Ivan. Sau – mai ştii? – Ionuţ Vulpescu.)  Sîntem singuri. Înconjuraţi de prădători bine organizaţi! Nici măcar Marea Neagră nu mai e ce-a fost! Ce ne mai poate salva? Lupul dacic? Vreo „oiţă laie, laie bucălaie“, „bîrsană“ şi, cît de cît, „năzdrăvană“? Doamne-ajută! Rămîne, totuşi, o întrebare: de ce ne urăsc toţi atît de tare? De ce sîntem inamicul public numărul 1? Cum e posibil ca tot mapamondul să ne privească chiorîş? Şi ce-ar fi de făcut ca să arătăm lumii un chip ceva mai drăgălaş? P.S. O urmă de onestitate mă îndeamnă să-l previn pe cititor că n-ar fi exclus ca şi textul de faţă să fie o manevră perversă, menită să adoarmă vigilenţa naţiei. A se citi cu mîna pe sabie!

COMENTARII

 1. Este absolut ridicol,incepand de la titlu…Deci Ro.este tzinta unei conspiratii planetare?Aferim!
  Si cine …e dushmanii? Evident,Jidanii !!!
  Ca foileton impotriva prostiei si a ideilor fixe…e perfect!!
  Este bine sa devoalati prostia,dar spuneti-o mai clar ,sa nu fie cineva
  care sa ia in serios …pericolul ce planeaza asupra Romaniei…

 2. Eu cred ca raul vine de la JIDANII care conduc tara si care o pregatesc pentru a o transforma in pamant JIDANESC. Faptul ca JIDANUL emil cndtantinescu a dat cetatenia romana la 1000000
  (1 milion) de jidani din istrael care nu au avut in arborele lor genealogic vre-o tangenta cu Romania spune clar ce urmaresc JIDANII. Vor cumpara pamanturi in romania asa cum au facut in palestina si vor sustine ca Geto-Dacii au fost de fapt jidani si ca Romania le apartine.
  Toti JIDANIi din guvernele Romaniei dupa 89 au tradat tara si distrus industria. Petre roman, iliescu, emil constantinescu, basescu, isarescu, adrian nastase, ponta + tata-socru, Johanis (jidano fascist), tiganca macovei, muresan, ungureanu etc au tradat si furat Romania si o fac in continuare.
  Daca tinem cont ca toate partidele sant formate din tradatorii sau hoti imbecili care fura fara limita si ca romanii in general sant un neam de imbecili care cumpara numai produsele de RAHAT din EU (mere, fructe, branza, carne etc) si se bucura cand moare capra vecinului avem toate argumentele pentru a fi in RAHATUL in care santem.
  Nimeni din guvernul Roamaniei nu le spune homosexualilor din EU ca Romania este o tara independenta. De ce? Cred ca sant spionii lor. Romania trebuie sa iasa din NATO si UE si sa devina neutra. pana cind borfasii astia nu vor fura totul din tara.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.