Nu mai confundați diaspora cu gruparea #rezist din străinătate!

Nu mai confundați diaspora cu gruparea #rezist din străinătate!

0 426

Corect! La fiecare scrutin voteaza mereu 200-300 mii iar diaspora e de 5 mil.

Un mesaj primit pe site-ul „Justițiarul” a declanșat o adevărată „furtună” pe Facebook, după ce l-am postat pe pagina mea. Publicăm comentariul Elenei (Paris, Franța) la articolul Nu mai confundați diaspora cu gruparea #rezist din străinătate! despre așa-zisa „diaspora” – numită impropriu așa, deoarece termenul inițial se referea la exilații politici, nu la migranții economici – și reacțiile unor români stabiliți în străinătate, unii definitiv, alții temporar.

Elena, Paris: „Tot aud de diaspora, diaspora. Eu m-am nascut la Paris in 10 august 1990 si stiu ce spun pentru ca am vorbit cu foarte multi «capsunari» de Paris sau aiurea. Cine sunt? Niste tarani fugiti de foame si saracie din cauza lenei si a consumului de alcool. Marea lor majoritate sunt analfabeti sau semi-analfabeti.
Mai puneti si toate satrele de tigani ce sunt la furat sau cersit. A mai aparut o noua satra ce ocupa Parisul. Se numesc rudari si pretind ca ei sunt adevaratii urmasi ai dacilor. Cine iese noaptea pe strazile Parisului poate vedea diaspora cum doarme prin ganguri, trotuare si corturi, alcolizati si scandalagii.
Mai sunt unii ce se dau constructori. Daca au cladit case din chirpici si au lipit cu balega in satele lor, aici se dau zidari sau decoratori. Nu incercati sa-i angajati. Putinii oameni de calitate nu se vad. Am impresia ca tot ce a fost mai rau in Romania, astazi se cheama pompos, «diaspora».
La Paris, in ziua votului, (intre orele 15-16) urla un betiv folosind cuvinte obscene si deranja toata strada dar niciun barbat nu s-a dus sa-l puna la punct. Radeau ca niste dobitoci si-l credeau spiritual. Asta-i diaspora din Paris. Toti cersetorii din Paris sunt in proportie de 90% cetateni romani.

  Un mesaj primit pe site-ul „Justițiarul” a declanșat o adevărată „furtună” pe Facebook, după ce l-am postat pe pagina […]

Stelian Bogdan, New York, două comentarii: „Sunt plecat din Romania de foarte multi ani. Am locuit si-n Italia si-n Elvetia si sunt de peste 20 de ani in Statele Unite. Niciodata nu m-am considerat diaspora. Sunt roman si atat dar acesti parveniti care au plecat si lucreaza la negru, ciorditorii, proxenetii si sezonierii s-au «etichetat» de la sine cu «diaspora». Cei care au fost in diaspora sunt oameni trecuti de 50 de ani si nu sunt multi. Eu nu inteleg de ce in Romania nu se da o lege care sa nu permita celor care locuiesc permanent in afara tarii sa voteze. Ori sa se introduca votul obligatoriu si gata. Si cand spun parveniti stiu la ce ma refer pentru ca lichele romanesti sunt si aici in America nu numai in Europa. Mai rau este ca Romania a ajuns sa fie condusa de un NAZIST ordinar dupa comanda celor de la Bruxelles sub stricta indrumare a securitatii si dupa vocea nebunilor din strada.Daca romanii nu se trezesc vom pierde cat de curand identitatea si ADN-ul pur romanesc.
Noua generatie nu da un rahat pe cei care s-au sacrificat si au indurat atata mizerie pe timpul cizmarului. «EI» nu-si mai recunosc si respecta parintii si dascalii . «Generatia batrana» cum ne-au etichetat acesti imbecili nu mai este buna de nimic in viziunea lor. Corect # Mari Necula, nu inteleg de unde atata ura. Mie imi este foarte greu sa vad ce se intampla acolo in Romania si ma gandesc si ma doare cand vad cum cei care sunt de varsta a treia sufera si inghit toata mizeria creata de un NAZIST ORDINAR.

Tina Dima, două comentarii: „La fel și eu și mai multi lucrăm afara Nu ne consideram diaspora Ne iubim tara Diaspora , fugiți de munca de bănci ,de lege în special Nu dau doi bani pe aceasta categorie.
Formidabil, nici că se putea descrie mai bine categoria diaspora lui Iohannis, agramatul nazist ajungând cu ajutorul lor președinte Ce mă intrigă foarte tare e că și televiziunile, in care am crezut, ne spun că trebuie sa vina in țara, bl- bla, cu salarii bune. Cat circ. Rușine! Cum sa vina baaaa in țara? In care țara, pe care o urăsc de moarte? Nu au ei nimic, nici cu Dragnea și nici cu PSD, nuuu habar n-au. Ei, acesta categorie «diaspora» urăște România.

Eustina Popescu: „Eu am muncit 12 ore duminica si oricum nu mergeam sa aud cine stie ce injuraturi.

Iri Ciobanu: „Sunt o masa ce poate fi controlata si de care se foloseste hidosenia asta umana. Rau e ca li se permite unora, ca nu toti sunt betivi si elemente rele, sa se exprime acolo unde nu e cazul.

Marco Jura, Madrid: „Domnule Marinescu, sunteti un om serios si cu atat mai mult ma mira faptul ca ati preluat ineptiile debitate de o romanca plina de ura la adresa conationalilor ei. Locuiesc de douazeci de ani in Spania si pot spune ca ma mandresc cu calitatea umana de care dau dovada romanii traitori aici. Exceptand anumite cazuri de care se pot plange absolut toate natiile, comunitatea romaneasca este foarte respectata datorita seriozitatii si profesionalismului demonstrat de compatriotii nostri. Ati preluat un mesaj plin de ura si lipsa de bun-simt care, dupa cum bine puteti citi, a generat niste reactii total absurde.

Cătălin Titi: „Am o informație,dar pe care nu o pot proba, cum că la ultimul scrutin ce s-a desfășurat duminică cei care votaseră mai rămâneau în zonă pentru a se vedea că sunt mulți care așteaptă,nu sunt mai multe secții ,etc. Eu unul ,NU am votat! Cea mai apropiată secție era la 250 km şi nu «frec» gazul pentru aşa ceva! Eram în ţară votam! Cu stimă și deosebit respect pentru cei ce vor comenta! Vă salut din Franța!

Atitudinea necivilizată a unui analfabet din „diaspora”, cu fotografia unui BMW la profil – ca orice cocalar care se respectă, confirmă afirmațiile Elenei de la Paris. Îl citez întocmai pe acest mitocan, care nici măcar nu a înțeles că mesajul la care comentează vulgar aparține unei femei!
Antonel Constantinescu: „Imi pare rau pentru tine ca te-ai nascut in Paris sincer si pe lunã dacã te nãsteai erai considerat Român dar daca bagi pe toti la oala si te iei de cei plecati sincer pot sa iti urez multa muie din partea tuturor celor plecati, pisamas pe tine si pe parinti tai care te-au nascut in paris bã jeg imputit tu nu esti Român tu esti un cacat de om pe cine crezi ca intereseaza de tine compari 5milioane de Români plecati cu câtiva cersetori dar o intrebare de sfarsit parinti tai nu au cersit alta situatie materiala inainte sa te nasca?, sory te-ai nascut in paris Cacamas pe tine si pe parinti tãi”

A trebuit să șterg, în cele din urmă, postarea cu comentariul Elenei, deoarece discuțiile online degeneraseră și riscam să fiu suspendat de Facebook pentru „discurs care generează ură”, găselnița globaliștilor ca să ne închidă gura și să ne cenzureze pe rețelele de socializare. Oricum, sunt obișnuit cu suspendările de pe Facebook. SRI și propaganda iohanistă mă monitorizează permanent, fiind „cotat” ca INAMICUL PUBLIC NUMĂRUL 1 pentru impostorul de la Cotroceni, în urma dezvăluirilor făcute de mine despre toate ticăloșiile plăvanului și din cauza raportărilor sunt blocat mai tot timpul de administratorii Facebook.

Marius Albin MARINESCU

Actualizare, 31 mai 2019, comentarii pe Facebook ale unor români din străinătate la articolul de mai sus:

Ana Maria Tubita, Germania: „In ziua alegerilor am stat 9 ore la coada la vot in Stuttgart . Ce am văzut acolo a fost dovada clară a faptului ca, din păcate , România se afla exact acolo unde merita sa se afle astăzi. Pot spune ca 80% dintre cei aflati la coada erau analfabeți functionali, nu aveau nici cea mai mică idee ce și de ce se Votează …tot ce știau era «muie Dragnea» și «la pușcărie“. Am văzut așa zisa «diaspora», o gloata de masculi mioritici care stăteau la coada cu berea in mâna, o mulțime de părinți cu copii de mâna care strigau mândrii «muie PSD» , o mulțime de doamne și domnișoare elegante și cochete care erau numai cu «muia» in gura , iar acestora li se adăugau evident si cei care treceau strada pe unde aveau chef , aruncau chistoacele și paharele de cafea pe jos , plănuiau cum sa se ia la bătaie cu forțele de ordine după închiderea urnelor și așa mai departe . Pe lângă aceștia mai erau și un grup de persoane «infiltrate» la coada, care, de fiecare data când primeau ordin in handsfree-urile din dotare dateau tonul la «muie PSD» și «vrem sa votam» și, din pura coincidenta , apăreau de fiecare data când se scanda alți posesori de «handsfree» cu telefoanele și filmau. Cam de aici și asa au apărut faimoasele filmări de pe Facebook in care se insinua ca «diaspora nu este lăsată sa voteze»… a și bine înțeles pe lângă ăștia mai erau și cei care umflau artificial coada . Cam asta era atmosfera din ziua votului …. și din genul asta de oamenii era formată «diaspora» lui iohanis . Bineînțeles, printre ei erau și oamenii de buna credință care chiar veniseră acolo de buna voie sa voteze… dar foarte putini.

Marina Ivan, Germania: „Are dreptate fata asta, este exact așa cum descrie ea, din păcate și vin și întăresc spusele ei. Locuiesc în Germania, de aproape 17 ani, prima dată când am ieșit la vot a fost la Referendumul pentru familie, deci după 16 ani. Totdeauna am gândit că nu am dreptul să înclin balanța nici măcar cu un vot, din moment ce nu trăiesc în România, dar am considerat că la Referendumul pentru familie trebuie să merg și am mers și nu a fost multă lume, am votat și asta a fost.
 A venit și ziua de 26 mai și am hotărât din nou să ies la vot din cauza tupeului lui Iohannis cu Referendumul lui aberant și am ieșit. M-am bucurat foarte mult când am citit pe site-ul Consulatului de la Bonn, că este o secție de votare chiar în oraș la mine, proaspăt deschisă, exact pentru ziua asta, pentru că fiind și europarlamentare și Referendumul să meargă totul bine și ușor.

 La ora 9:30 dimineața eram la adresa respectiva și am avut un șoc : era un rând pe 6 coloane înșirat pe două străzi.  Nu-mi venea să cred ce văd, dar m-am așezat la rând și am așteptat 7 ore să ajung la punctul de a vota, doar că n-am reușit să ajung. În tot acest timp am văzut adevarata față a acestei așa zise diaspore, care așa cum spune și Elena, este total falsă. Erau la rând oameni de toate categoriile, dar predominant erau romi penticostali, foarte mulți, care din timp în timp se schimbau cu alții și care țineau rândul pe loc . În fața secției de votare erau foarte multe persoane care blocau pur și simplu întrarea și care la fel se rânduiau.  Atunci pe moment nu prea mi-am dat seama seama, dar după ce am renunțat în jur de ora 19 și după ce am ajuns acasă am început să revăd în minte tot ce-am făcut cât am stat acolo la rând și mi-am dat seama că la rândul ăla erau oameni puși să țină rândul pe loc și să blocheze intrarea în secția de votare.  Ăștia sunt diasporeni?  Vai de capul lor! Vai de viața lor, în ce hal am ajuns, români împotriva românilor.

Poate s-o găsi cineva în România, care să facă o lege prin care votul să fie doar în România  și în felul acesta să înceteze aceasta bătaie de joc pe bani publici și poate încetează și fraudarea votului, pentru că votul din străinătate este folosit doar pentru fraudare.  Ăștia sunt «diasporenii» lui pește prăjit, exact așa cum îi descrie Elena.  Mă bucur pentru mine că nu am prieteni români  și pe viitor voi face la fel, nu am nevoie de astfel de oameni în preajma mea.

Larisa Birta: „Evident ca nu Guvernul a sabotat. Rezistentii au manipulat. La sectia la care am vrut sa votez au scos doar 2 stampile, desi aveau 6. Au instalat doar 2 cabine, sub pretextul ca sunt putini si sa nu se fure. Nu le-a spus Melescanu cate cabine sa instaleze, asta cei din comisie, probabil la sfatul usr-istului, au hotarat. De altfel, chiar le voi face plangere penala, caci usr-istul din comisie a scris asta. Cei din comisie n-au cerut personal suplimentar, Melescanu a raspuns favorabil tuturor cererilor. Fiica mea era pe lista de rezerva, dar n-a fost solicitata, desi cei din comisie se plangeau ca nu fac fata.

Dan Stelian: „La Birmingham tinerii romani erau acostati pe strada inainte de alegeri de activisti USR. Li se spunea ca trebuie neaparat sa voteze USR+ pentru ca Marea Britanie sa nu mai iasa din UE…. Multi au halit vrajeala asta…

http://www.justitiarul.ro/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.