Mitinguri democrate pro-Basescu

Mitinguri democrate pro-Basescu

0 159

Democratii si social-democratii se iau la intrecere. Care organizeaza mai multe mitinguri pro, respectiv anti-Basescu. Dupa marsul de 1 Mai pe care PSD l-a organizat impotriva presedintelui suspendat Traian Basescu, democratii ameninta la randu-le cu actiuni de sustinere a presedintelui.


PD va organiza in perioada urmatoare patru mitinguri de sustinere a lui Traian Basescu, in Constanta, Cluj-Napoca, Craiova si Iasi. PD anunta ca mitingurile vor avea loc dupa urmatorul program: 6 mai – Constanta, Piata Ovidiu, ora.17.00; 9 mai – Cluj-Napoca, Piata Lucian Blaga, ora 17.00; 12 mai – Craiova, Piata Prefesturii, ora 12.00; 13 mai – Iasi, Piata Unirii, ora 17.00.


Democratii nu precizeaza daca la aceste mitinguri va participa si presedintele suspendat Traian Basescu. Mitingurile au loc in cadrul campaniei pentru referendumul de demitere a sefului statului, care va avea loc in 19 mai.


?


Daca la mitingurile din tara este posibil ca presedintele sa nu participe, in schimb, se zvoneste ca Traian Basescu ar putea participa, sambata, la mitingurile organizate in Madrid si Castellon pentru sustinerea sa de romanii din Spania. Potrivit unor surse, presedintele suspendat ar urma sa participe la aceste mitinguri sambata, incepand de la ora 17.00 la Madrid, iar de la ora 21.00 la Castellon.


Mai multe asociatii ale romanilor din Spania vor organiza, sambata, mitinguri de sustinere ale presedintelui suspendat Traian Basescu, la Madrid si Castellon, conform unui comunicat al organizatorilor.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.