Mirel Rădoi a anunțat lista convocărilor pentru meciurile decisive cu Islanda și...

Mirel Rădoi a anunțat lista convocărilor pentru meciurile decisive cu Islanda și Liechtenstein

0 36

Echipa națională de fotbal a României joacă pe 11 și 14 noiembrie două meciuri decisive pentru prezența la barajul pentru Campionatul Mondial. “Tricolorii” au nevoie de șase puncte cu Islanda și Liechtenstein pentru a rămâne în cursa calificării. Mirel Rădoi a anunțat lista convocărilor pentru meciurile decisive cu Islanda și Liechtenstein!Acesta a anunțat că meciurile din noiembrie vor fi ultimele pentru el din postură de selecționer al României. Antrenorul a spus că va părăsi echipa indiferent dacă se califică sau nu la baraj.

Iată lista jucătorilor convocați :

PORTAR: Florin Niță (Sparta Praga-Cehia)

FUNDAȘI: Vlad Chiricheș (Sassuolo-Italia), Cristian Ganea (Aris Salonic-Grecia ), Vasile Mogoș (Crotone-Italia), Ionuț Nedelcearu (Crotone-Italia), Andrei Rațiu (Huesca-Spania), Adrian Rus (Fehérvár-Ungaria), Alexandru Pașcanu (Ponferradina-Spania), Alin Toșca (Gaziantep F.K.-Turcia)

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău (Galatasaray-Turcia), Olimpiu Moruțan (Galatasaray-Turcia), Ianis Hagi (Rangers-Scoția), Dennis Man (Parma-Italia), Valentin Mihăilă (Parma-Italia), Răzvan Marin (Cagliari-Italia), Marius Marin (Pisa-Italia), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K.-Turcia), Alexandru Mitriță (PAOK-Grecia), Dragoș Nedelcu (Fortuna Düsseldorf-Germania), Nicolae Stanciu (Slavia Praga-Cehia)

ATACANT: George Pușcaș (Reading-Anglia). Mihăilă este suspendat pentru meciul cu Islanda.

România este pe locul doi în grupă, cu 13 puncte, unul peste Armenia și Macedonia de Nord. În aceste condiții, “tricolorii” au nevoie de șase puncte cu Islanda și Liechtenstein, pentru a se califica la baraj.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.