Medicament care vindeca bolile de inima si cancerul

Medicament care vindeca bolile de inima si cancerul

0 287

„In 1975 stateam la coada la cardiologie si ma tinea doctorul la usa pana la noua seara, cu toate ca aveam si pachetul de Kent in buzunar”.
Asa incepe povestea inginerului diplomat Victor Bogdan, inventatorul preparatului Apisan Forte, un supliment alimentar care vindeca mai multe forme de cancer, printre care cel de san, plus afectiuni ale ficatului, insuficienta renala, depresia sau atacurile de panica. „Am fost foarte bolnav cu inima, trebuia sa ma vindec, asa ca am cautat alte forme de tratament, in afara celui medicamentos. Nu m-am mai dus la cardiologi si m-am apucat de apicultura”, spune Victor Bogdan.
Miraculosul preparat al inginerului este un supliment nutritiv apiterapic preparat prin combinarea stiintifica a componentelor din mierea de albine. Compozitia chimica si biologica a preparatului se bazeaza pe cercetari de laborator si pe studii clinice efectuate cu produse apicole in Romania si in lume, la care se adauga experienta lui Victor Bogdan. Acesta si-a brevetat inventia la O.S.I.M. in anul 2006. Cu trei ani inainte insa, „au platit strainii un program sa vada cum stau batranii cu sanatatea si, cand m-am dus la cardiologie, mi-a spus doctorita ca am inima de cosmonaut”, povesteste Bogdan Victor. Inventatorul declara ca, din 1975, cand avea probleme mari cu inima, a consumat o jumatate de tona de miere, si rezultatele se vad. Marturia celor care au fost vindecati prin intermediul tratamentului cu Apisan Forte este insa si mai graitoare in privinta proprietatilor curative ale preparatului.
La inceputul acestui an, Victor Bogdan a primit o scrisoare de multumire de la una dintre pacientele sale. Doctorii ii depistasera in ianuarie 2007 un nodul cancerigen la san si multiple formatiuni tumorale in stadiul de metastaza, la ficat. Pacienta s-a vindecat intr-un an, urmand tratamentul indicat de Victor Bogdan, cu Apisan Forte, si un regim alimentar strict, denumit BG1.
O alta pacienta, Elena Balanean, a tinut sa ii multumeasca public pentru ca s-a vindecat de cancer renal, si a apelat la presa pentru acest lucru. Doctorii de la Spitalul de Oncologie din Cluj ii spusesera Elenei Balanean ca mai are doar sase saptamani de viata deoarece avea rinichiul stang extirpat, iar la cel drept i se depistase o tumora cancerigena. Pacienta s-a vindecat dupa trei ani de la inceperea tratamentului recomandat de Bogdan Victor.
La Salonul International de Inventii de la Geneva, care a avut loc in aprilie 2008, Victor Bogdan a primit medalia de aur si felicitarile juriului pentru Apisan Forte, considerat cea mai buna inventie la categoria sa.
Victor Bogdan, de profesie inginer diplomat, a urmat pe parcursul mai multor ani cursuri profesionale de apicultura stiintifica. Este preocupat si de alte terapii naturale neconventionale precum kinetoterapia sau automasajul, si nu se limiteaza la a oferi soicitantilor doar Apisan Forte, ci si sfaturi „pro sanatate”, asa cum se exprima chiar el. Victor Bogdan a fost prezent la Salonul International de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii Noi – Inventika 2008, care a avut loc saptamana aceasta la Romexpo.

Sursa: Antena 3

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.