După ce ieri s-a impus, cu 38-31, Corona Brașov a câștigat astăzi și cel de al doilea meci de pregătire disputat în compania echipei Măgura Cisnădie, cu 33 – 26 (15 – 15). Echipa oaspete s-a ţinut scai de adversare şi numai ultima parte a meciului a rezolvat învingătoarea.

Pentru Corona au marcat: Zamfir 8, Hotea 7, Neagu 3, Rațiu 3, Cartaș 3, Dincă 2, Briscan 2, Pricopi 2, Crețu 2, Marcu 1, Bondar 1.

Declarații:

Bogdan Burcea: ,,Ținând cont că acesta este doar al patrulea antrenament cu mingea, în aceste jocuri ne-am arătat nivelul din acest moment. Am căutat să joace toată lumea, pentru a vedea cât a acumulat fiecare, dar încă mai avem loc de muncă mai ales pe apărare, acolo unde s-au luat prea multe goluri în aceste două jocuri. Urmează alte două partide, tot cu Măgura, o echipă care s-a întărit în această perioadă și care stă bine pe picioare și sperăm ca prestația noastră să fie mai bună”.

Cristina Zamfir: ,,Au fost două meciuri utile, însă mai avem multe de pus la punct până la startul returului. Vom munci mai mult și mai bine pentru ca atunci când încep meciurile oficiale să fim la nivelul cel mai bun”.

Camelia Hotea: ,,Ne bucurăm că am putut juca două meciuri amicale în această perioadă, pentru că deși au fost sincope pe ici colo, este important că știm ce mai e de pus la punct. Ne dorim foarte tare să ne punem la punct și în returul de campionat să recuperăm punctele pe care nu ar fi trebuit să le pierdem în tur”.

Cele două echipe se vor întâlni din nou, în alte două meciuri amicale, programate pe terenul echipei din Cisnădie, în 28 şi 29 decembrie. Dealtfel, echipa braşoveană va avea un program încărcat la acest sfârşit de an, cu multe antrenamente şi doar patru zile libere, în 24 şi 25 decembrie, respectiv, 31 decembrie şi 1 ianuarie. Aceasta, deoarece, în 5 ianuarie, Corona are programat primul meci oficial, cu Rm. Vâlcea, acasă.

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.