Gripa viziteaza Brasovul

Gripa viziteaza Brasovul

0 67


Temperaturile scazute din decembrie si prima jumatate a lui ianuarie, urmate de o incalzire peste normal, ?au dus la numertoase imbolnaviri ale cailor respiratorii si la pneumonii.


Se stie din experienta anilor trecuti ca, in asemenea imprejurari, isi face aparitia si gripa, sub diferitele ei forme si tulpini. Europa este deja bantuita de nu stiu ce asemenea tulpina, iar noi, europeni deplini acuma, nu putem ramane deoparte.


Medicii nu au s-au pronuntat inca asupra declararii unei epidemii in urbea noastra, insa au in ingrijire cateva cazuri cam dubioase, si printre adulti, dar, din pacate si printre copiii de varsta scolara.


In acest sens ei sfatuiesc pe aceia care prezinta primele simptome – stranut, curgerea nasului? si, mai ales, temperatura ridicata – sa se prezinte imediat la medic pentru a i se recomanda medicatia adecvata, fara a apela la tratamente empirice, la sfatul vecinilor sau a cunoscutilor.


Sa speram ca nu se va repeta fenomenul din anii trecuti si gripa va fi mai blanda cu noi, brasovenii, caci si asa avem destule belele pe cap.


?


Dan Bota? ???

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.