FIS Cup la Rasnov

FIS Cup la Rasnov

0 527

Federatia Internationala de Schi a programat incheierea sezonului sau de vara in Romania, la Rasnov! Nume de referinta ale sariturilor cu schiurile pe plan mondial sunt prezente in weekend la Rasnov, unde sunt programate doua competitii inscrise in calendarul international al FIS, in organizarea Federatiei Romane de Schi Biatlon

Federatia Internationala de Schi a programat incheierea sezonului sau de vara in Romania, la Rasnov! Nume de referinta ale sariturilor cu schiurile pe plan mondial sunt prezente in weekend la Rasnov, unde sunt programate doua competitii inscrise in calendarul international al FIS, in organizarea Federatiei Romane de Schi Biatlon.
Sambata si duminica sunt programate intrecerile din cadrul FIS Cup, competitie foarte importanta pentru palmaresul saritorilor cu schiurile, dupa ce federatia internationala a stabilit ca rezultatele obtinute conteaza pentru stabilirea cotelor de participare a sportivilor din fiecare tara la competitiile majore pentru urmatorul sezon.
Etapa de la Rasnov va incheia sezonul competitional international de vara, urmand ca la final sa fie stabilit castigatorul in clasamentul general si sa se acorde puncte in baza carora sa fie stabilite cotele de tara. La competitie vor lua startul 70 de de saritori si peste 20 de saritoare din 16 tari.
Sambata dimineata vor debuta fetele iar mansele din concurs urmeaza sa inceapa la ora 11:00. Dupa amiaza, vor urca pe trambulina baietii, care au programat startul de la ora 15:30.
Duminica, fetele vor avea sariturile de incercare de la ora 9:00, iar de la ora 10:30 sariturile din cadrul celei de-a doua zi a competitiei, iar baietii, la ora 13:00 vor efectua sariturile de proba, urmand ca de la ora 14:00 sa inceapa competitia propriu-zisa. Accesul spectatorilor la cele doua concursuri programate pe durata a patru zile este liber.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.