Duda fara priza la Brasov

Duda fara priza la Brasov

0 103

Principele Radu al Dudei necoapte s-a aflat ieri intr-o vizita la Brasov pentru a deschide cursurile celei de-a III-a editii a Leadership School, infiintata in 2008 sub inaltul patronaj al Altetei Sale Regale. Asta este versiunea oficiala, in fapt el s-a aratat pe meleagurile noastre doar s-o mai procopsi cu ceva procente electorale.
Scoala patronata de fostul actor ofera posibilitatea de a se instrui, timp de cate cinci zile, tinerilor cu potential intr-o serie de activitati, incepand de la mediul de afaceri pana la arta si sport, insa titlul scolii pare mai lung decat zilele de curs, ceea ce explica destule.

Ulterior festivitatii de inaugurare a cursurilor, principele Radu, care si-a anuntat recent candidatura la Presedintia Romaniei a avut, in Piata Sfatului si la orele pranzului, o serie de discutii cu brasovenii. Sosirea oficialului in piata a iscat, pentru scurt timp, interesul unui grup de tineri aflati in plimbare care, chiar daca nu au avut prea multe de discutat cu principele, au tinut, in schimb, sa se fotografieze cu acesta.
Apoi, Alteta Sa s-a asezat pe una dintre terasele din zona, fiind luat in primire de cativa batranei goniti de neveste de prin case, care i-au povestit histrionului greutatile cu care se confrunta, incepand sa compare epoca Ceausescu fata de regimurile care i-au urmat, apreciind ca „mai greu ca acuma nu ne-a fost niciodata si pentru asta este de vina PSD si Iliescu, care au furat tara si au adus-o in saracie!”.
Cum poti sa comentezi senilitatea?

Principele Radu nu prea a avut ce sfaturi sa le dea, dar i-a „consolat” cu cateva citate din discursul sau de la anuntarea candidaturii, precizandu-le voalat ca, daca va avea sustinere la alegerile prezidentiale, „viitorul Romaniei si al nostru va fi altul”.

Dupa circa trei sferturi de ora de la aparitia sa in Piata Sfatului, cand interesul pentru principe s-a stins din partea curiosilor, acesta s-a intretinut, bucurandu-se de vremea frumoasa, cu o serie de jurnalisti pana la implinirea celor doua ore pe care anuntase ca le va petrece in centrul Brasovului, alaturi de cetateni.
Mi-e sila sa comentez acest „os domnesc”, pentru ca asemenea dude imi provoaca pantecarita.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.