Demonstratii si parade impresionante de Ziua Pompierilor

Demonstratii si parade impresionante de Ziua Pompierilor

0 663

Brasoveni si turisti au asistat, sambata, la spectacolul oferit de pompieri, cu ocazia sarbatoririi a 167 de la luptele din Dealul Spirii. Actul eroic al pompierilor militari condusi de capitanul Pavel Zaganescu, impotriva armatei otomane care dorea inabusirea Revolutiei de la 1848

Brasovenii s-au bucurat de vremea frumoasa si au participat in numar mare la sarbatoarea salvatorilor care le-a oferit un spectacol demonstrativ de exceptie. Cel mai apreciat moment a fost defilarea unor atelaje vechi, trase de cai, folosite in trecut la interventiile pompierilor.

Brasoveni si turisti au asistat, sambata, la spectacolul oferit de pompieri, cu ocazia sarbatoririi a 167 de la luptele din Dealul Spirii.
Actul eroic al pompierilor militari condusi de capitanul Pavel Zaganescu, impotriva armatei otomane care dorea inabusirea Revolutiei de la 1848, a fost readus in amintirea comunitatii de catre col. Stelian Rechitean – comandant ISU Brasov.pompieri dealul spirii

Simpli cetateni sau rude ale pompierilor au asistat cu emotie la sarbatoare si la parada impresionanta a mijloacelor de interventie.

Cei mici au asistat curiosi si la demonstratiile pompierilor iar curajul luptatorilor cu focul pare sa-i fi impresionat cel mai tare.

Oamenii curajosi si devotati din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Tara Birsei impreuna cu cei din serviciul de ambulanta actioneaza 24 de ore din 24 pe zi, de-a lungul intregului an. De la inceputul lui 2015, pompierii au intervenit la nu mai putin de 300 de misiuni de salvare .

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.