Dacia Sandero diesel gata pentru piata

Dacia Sandero diesel gata pentru piata

0 145

Varianta diesel a modelului Dacia Sandero poate fi comandata incepand de marti, 24 martie, in toata reteaua comerciala Dacia, informeaza compania.
Cu un pret de pornire de numai 8.950 euro (cu TVA inclus) si trei ani garantie (sau 100 000 de km), Sandero diesel 1.5 dCi este disponibil in doua versiuni de motorizare, de 70 CP si 85 CP.
Motorul 1.5 dCi cu care este echipat modelul Dacia Sandero reprezinta o referinta tehnologica in domeniu, fiind dotat cu un sistem de injectie directa common rail de a doua generatie, care ofera prestatii de nivel inalt asociate unui consum foarte redus.
Disponibil in versiunea 70 CP si in versiunea mai dinamica de 85 CP, motorul 1.5 dCi afiseaza un nivel al emisiilor de CO2 de numai 130 g/km, respectiv 120 g/km pentru cele doua variante de motorizare.

Versiunea „Ambiance”, cu un pret de pornire de 8.950 euro, este disponibila in varianta de motorizare de 70 CP. Aceasta versiune dispune, printre altele, de ABS cu AFU, airbag sofer, bare de protectie vopsite integral in culoarea caroseriei si pre-echipare radio.

Versiunea „Preference” poate fi achizitionata la un pret de 9.650 euro (1.5 dCi 70 CP) si 10.100 euro (1.5 dCi 85 CP). Echipamentele suplimentare fata de versiunea „Ambiance” sunt, printre altele: airbag frontal pasager (cu deconectare manuala), directie asistata, inchidere centralizata, geamuri electrice fata si radio CD 2×15 W cu panou detasabil. Optional, sunt disponibile vopsea metalizata, proiectoare ceata si airbag-uri laterale fata.

Versiunea „Laureate”, mijlocul de gama in materie de echipari, este comercializata la preturi situate intre 10.550 euro si 11.000 euro, pentru cele doua tipuri de motorizari. Pentru aceasta versiune, in plus fata de ‘Preference’, sunt disponibile aer conditionat, baghete laterale in culoarea caroseriei, computer de bord cu 5 functii, dar si radio CD cu 4×15 W cu panou detasabil. Optional, sunt disponibile vopsea metalizata, airbag-uri laterale fata, geamuri electrice spate si jante din aluminiu.

”Prestige, versiunea de top a gamei, poate fi achizitionata la un pret de 11.050 euro pentru motorul 1.5 dCi 70 CP si 11.500 euro pentru motorul 1.5 dCi 85 CP. Principalele echipamente suplimentare fata de versiunea „Laureate” sunt: jante din aluminiu, volan imbracat in piele, tapiteria si interiorul bej, geamuri electrice spate si radio CD cu MP3. Clientii pot alege, optional, vopsea metalizata si airbag-uri laterale fata.
In cadrul programului national de reinnoire a parcului auto, clientii care achizitioneaza Dacia Sandero cu motorizare diesel pot beneficia, pe langa prima de casare oferita de Guvern, de avantaje de pana la 3.800 de lei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.