Da, trădare zic și eu că a fost!

Da, trădare zic și eu că a fost!

0 116

Niste ticăloși îți dau foc la casa dar observi in acelasi timp ca nevasta iti sustrage 100 de lei din portofel. In loc sa zici „nevasta, lasa asta mai tarziu, acum hai să apărăm casa, că arde” tu te apuci sa arăți că ești bărbat și o iei la omor, o bati in vazul lumii și o izgonesti. Te bucuri și te fălești în fața străinilor cu „bărbăția” ta. Câștigi 100 de lei – dar casa de 1 milion arde!

Cam asta e rezumatul „arestarii lui Liviu Dragnea” unde DNA (Directia NATIONALA Anticoruptie) a descoperit „marea excrocherie” – cum isi platea Dragnea 2 oameni la partid – dupa o urmarire de 4 ani, 35 de DVD-uri de urmarire/inregistrare (cu costuri infinit mai mari decat salariul celor 2 amarate) la care se adauga alte 15 DVD-uri si 2 hard-disck-uri luate din perchezitii.
BRAVOOO DNA – ai reusit o performanta mai buna decat comisarii sovietici ai anilor 50 facand dintr-un dosar administrativ (inexistenta formelor legale de angajare la partid ) un dosar penal de MARE CORUPTIE.

Nu uita însă, la DNA 20% din procurorii țării lucreaza sub acelasi articol de „mare coruptie” activitatea fiind intr-un loc si salariul luat din alt loc.

In timpul asta TARA ARDE – ne sunt terfelite valorile si reperele nationale, ne sunt batjocoriti eroii, UDMR fură la alegeri obtinand de 10 ori numarul etnicilor din judetele sudice, suntem inbolnșviți prin Hexi-Pharma (dosar clasat din lipsa de probe … nu-i asa DNA ?), ne sunt defrisate padurile si PARCURILE NATIONALE DE ARIE PROTEJATA, apa nu mai e de mult potabila la robinet deși o plătim ca atare într-o țara cu un bazin hidrografic imens, Portul Constanta este cerut „pe fata”, gratos, ca să nu mai vorbesc de retrocedarile facute catre „urmasii” unui partid nazist interzis prin tratatele internationale de pace, averi confiscate prin decret regal dupa incheiarea pacii (deci nu de comunisti …si nu pentru ca asta era doctrina comunista – ci ca PENALITATI DE RAZBOI).

Au inceput sa apara voci politice care CER încetarea maririi salariilor si pensiilor si virarea acestor sume catre „investitii”.

Imbecilitate maxima – de 30 de ani ducem politica asta și… ne DISPAR INVESTITIILE făcute cu truda părinților nostrii iar noi avem in continuare salarii ca-n Congo.
Marii investitori strategici ne-au distrus cambinate si ramuri industriale intregi, benzina o platim ca „parfumul”, painea o mancam congelata – adusa din alte tari mai „productive”, romanii muncesc ca sclavii – fie in țara fie peste hotare – si produc o cantitate imensa de marfuri pentru „lumea civilizata”.
Aceste marfuri pleaca de la noi cu 10 centi/buc si se vand „in afara” cu zeci de euro …numai pentru ca firma mama ii pune eticheta si le lanseaza pe piata spunand „d’aia sunteți prost platiți în România – pentri câ n’aveți „eficiența muncii”. (Sș n-aud comentarii aici decat de la cine – dupa 30 de ani de democratie – ia mai mult de 1.500 euro in mana pe luna, pentru fix 8 ore de munca pe zi – adica salariul unui om de servici in „lumea civilizata”. M-am saturat de „pamblicari si demagogi” care se vând ieftin).

Si acum cand TARA ARDE ramane intrebarea: cati din papagalii care pana mai ieri cotcodaceau pe gardul guvernului sunt în stare să se ia la trânta cu hidra cere ne distruge ființa naționala – din toate punctele de vedere – ca acum vad ca toti au luat-o la fugă ca potarnichile.
O sa avem iar sloganul cu „greaua mostenire”.
Cine va gestiona „agitatia” care se anunta la orizont ?

Cine va ridica tricolorul sus, cu mândrie – că văd că urmașii criminalilor de război de la Ip, Trăsnea și restul Transilvaniei doresc să fie „avocați ai poporului”?

Tradare a spus dl Coja?
DA, TRADARE spun si eu – sa decapitezi cel mai important partid din Romania pentru banii de amante ca motiv de „coruptie nationala”,
* în prag de framantari generale si provocari ȘOVINE directe,
* cand armata este umilita si nu mai vrea sa raspunda la comanda la Oradea,
* cand la Cimitirul International al Eroilor din Valea Uzului se pun lacate pe portile ce duc la mormintele eroilor – incalcandu-se sfidator, cu semnatura unui primar dement si a unui consiliu judetean asemenea, Conventia de la Geneva din 12 august 1949 Art.17, acum in prag de cinstire a EROILOR NEAMULUI (si multe altele care din lipsa de timp si spatiu nu le mai spun) – este TRADARE.

Sa ne ajute Bunul Dumnezeu ca acum puterea este numai in noi. Lăsați povestea ardeleneasca cu „desteaptă-te române” – mana pe tricolor si inimile tari, ca urmeaza vremuri de restriște.

Toader N.
Sursa: IonCoja.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.