Cristi Chivu: Suporterii romani vor ramane pentru totdeauna in inima mea

Cristi Chivu: Suporterii romani vor ramane pentru totdeauna in inima mea

0 53

Cristian Chivu capitanul echipei nationale de fotbal a Rom?niei, este asteptat cu nerabdare de noii sai coechipieri de la Internazionale Milano.

Inter a anuntat ca va plati Romei 6 milioane de euro in sezonul 2007/2008, 5 milioane de euro in sezonul 2008/2009 si 5 milioane de euro in sezonul 2009/2010. In plus, in tranzactia pentru Chivu a intrat si achizitionarea in coproprietate a jucatorului Marco Andreolli, valoarea acestuia fiind estimata la 6 milioane de euro.

La ultima conferinta de presa pe care Chivu a sustinut-o la Roma, a afirmat urmatoarele:
„Pentru mine au fost patru ani minunati, in care am evoluat foarte mult atat ca om, cat si ca jucator. Am raspuns intotdeauna cu respect oamenilor, cu jocul meu, cu surasul meu, cu lucrurile pe care le-am facut in viata. Nu am regrete, nicidecum. Desigur, sunt putin trist pentru ca nu este usor sa pleci dupa patru ani in care te-ai simtit bine. Dar, am primit aceasta oferta si am ales sa traiesc o noua experienta, sa realizez ceea ce mi-am propus. Aici am invatat ceva – pasiunea suporterilor nu se aseamana cu nimic, deci inteleg ce inseamna sa fii fluierat si insultat, pentru ca aici am fost iubit. Suporterii romani vor ramane pentru totdeauna in inima mea, la fel ca ora?ul Roma”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.