Conducerea Cadastrului a fost retinuta

Conducerea Cadastrului a fost retinuta

0 562

Sefii Oficiului de Cadastru Brasov au fost retinuti si propusi pentru arestare preventiva pentru 30 de zile. Procurorii ii acuza de trafic de influenta si abuz in serviciu , uz de fals si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata

Sefii Oficiului de Cadastru Brasov au fost retinuti si propusi pentru arestare preventiva pentru 30 de zile. Procurorii ii acuza de trafic de influenta si abuz in serviciu , uz de fals si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata.
Potrivi rechizitoriului, directorul Mihaila Marius a primit bani in mod indirect, prin intermediul firmei sale de cadastru, de la trei persoane fizice sau juridice.
Procurorilor in acuza pe Mihaila de intermedierea sau inlesnirea de operațiuni comerciale/financiare pentru obtinerea de foloase necuvenite, in forma continuata si trei infractiuni de trafic de influenta in forma continuata, savarsite in perioada 2013 – 2015.
La randul sau, inculpatul Cristea Bogdan, in calitate de șef Serviciu cadastru a oferit consiliere de specialitate unor persoane fizice private prin care si-a asigurat direct sau indirect foloase necuvenite. In cauza procurorii desfașoara acte de urmarire penala și fața de alte persoane.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.