De necrezut: MONICA MACOVEI, DIN NOU LA „JUSTITIE” !?

De necrezut: MONICA MACOVEI, DIN NOU LA „JUSTITIE” !?

0 1020
Dupa ce personajul acela bizar – madam Gushet, prietena Monicai Macovei – s-a facut suficient de basme ca Premierul Ciolos sa o elimine, dupa cateva ore, din lista guvernamentala, in aceeasi noapte a fost prashutata ministru al justitiei, o oarecare ONG-ista Rodica Pruna (!?). Dupa ce si persoana trimisa de Brussel a batut campii cu gratie, premierul, se pare, vrea un nou ministru la Justitie, despre care a si vorovit zilele trecute cu presedintele…
Practic, pe mana cui va incapea Justitia ramane, de ceva vreme, cel mai fierbinte subiect al zilei. Iar pe acest fond, fara prea mult tam-tam, asa cum ii sade bine unui tehnocrat, premierul Dacian Ciolos a facut o mutare care, cel putin pentru initiatii sistemului, arata mai mult decat clar noua directie care va fi abordata de guvern. Este vorba despre numirea a doi noi secretari de stat in Ministerul Justitiei. Iar daca revenirea lui Florin Motziu pe aceeasi functie pe care a mai ocupat-o si in timpul… guvernarii USL este vazuta drept o varianta  de compromis.
morar_macovei_2IMG_7304_-_Copy
„Asistentii” – rezervele de atac
Cu totul altfel stau lucrurile cu venirea ca secretar de stat in Ministerul Justitiei, unde a fost madam Bica, a fostei procuroare Gabriela Scutea. Cea care a fost considerata de multi drept „mana dreapta” a Laurei Codruta Kovesi si una dintre cele mai inversunate sustinatoare a stategiei anticoruptie a acesteia.
Insa, pana la a fi adjuncta actualei sefe a DNA, Gabriela Scutea a fost insistent sprijinita de catre Monica Macovei… La fel ca si celalalt secretar de stat numit de catre Dacian Ciolos, Adrian Baboi Stroe, care a fost chiar… asistent personal al celei care, dupa cate se pare, incearca sa redevina „doamna de fier” a Justitiei.
Mai ales ca, sa nu uitam, si actualul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, a fost tot asistenta aceleiasi tot mai influente Monica Macovei.
Singura sansa a acestei tzari sa scape de razbunatoarea soros-ista Ana Pauker, pe stil nou, va fi „grija” celor apropiati presedintelui Johannis de al …feri de un periculos contracandidat la presedintzie!!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.