Camelia Potec si Razvan Florea vor pleca spre Melbourne

Camelia Potec si Razvan Florea vor pleca spre Melbourne

0 106

Inotatorii romani Camelia Potec si Razvan Florea vor pleca sambata dimineata spre Melbourne (Australia), acolo unde se vor desfasura Campionatele Mondiale de Natatie din acest an, cu speranta indeplinirii baremurilor de calificare la JO 2008, o medalie fiind in acest moment un obiectiv greu de atins pentru inotul romanesc.

Prezen?i marti la incheierea contractelor de parteneriat cu firma de echipament sportiv Tyr, Camelia Potec si Razvan Florea au evocat faptul ca inotul se bazeaza pe un nucleu restrans de sportivi, care au dus greul de la JO 2000 si raman singura speranta si pentru JO 2008.
„Nu as fi mers daca nu am avea ocazia sa indeplinim baremul olimpic. Sper ca dupa CM sa fim linistiti si sa ne pregatim un an si jumatate numai pentru olimpiada. Dupa parerea mea, nu pot sa mai inot la 200 m. In momentul de fata m-am axat la 400 si 800 m liber. Nu voi renunta niciodata la 200 m, dar dupa parerea mea nivelul si timpii pot fi mai buni la 400 s 800 m”, a afirmat Potec. Campioana olimpica de la Atena crede ca se va opri dupa JO 2008. „Nu ma gandesc la JO 2012, cand voi avea peste 30 de ani. La 30 de ani vreau sa am familia mea, sa fac altceva, ma gandesc si la un copil”, a mai afirmat Camelia Potec.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.