Campionatul Mondial de hochei feminin, de la Brașov : România, al doilea...

Campionatul Mondial de hochei feminin, de la Brașov : România, al doilea eșec!

0 124

La Patinoarul Olimpic Brașov s-au desfășurat meciurile celei de-a doua zile a Campionatului Mondial de hochei feminin, Divizia a II-a, Grupa B.

În primul meci al zilei, Taipeiul Chinezesc a furnizat o nouă surpriză, învingând echipa Turciei, care lăsare o foarte bună impresie în prima zi de întreceri. Al doilea meci a opus echipele Noii Zeelande și Islandei. Deși părera clar favorită, Islanda a înclinat steagul, pierzând cu 1-2, deși a deschis scorul. Noua Zeelandă, încurajată de câțiva gălăgioși fani și-a trecut astfel în cont primele trei puncte. Nu același lucru se poate spune, din păcate, despre echipa României, care a clacat din nou și a pierdut al doilea meci consecutiv, de data aceasta în fața Croației, o echipă pe care mulți o considerau la îndemâna echipei noastre. Golul României a fost înscris de Alina Oprea, în repriza a treia.

Clasamentul după două zile de întreceri : 1. Taipeiul Chinezesc 6 puncte, 2. Islanda 3 p, 3. Turcia 3p 4. Noua Zeelandă 3p , 5. Croația 3 p, 6. România 0 p.

Miercuri este zi liberă la Campionatul Mondial de hochei de la Brașov.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.