Aquis-ul tiganesc

Aquis-ul tiganesc

0 199


Degeaba se chinuie UE sa ne bage-n cap aquis-ul comunitar, aquisul tiganesc are trecere mai mare, inclusiv la nivel inalt.


Dupa cum ne-arata filmul caltabosului, ministrii nostri se preteaza a primi spaga de la te miri cine, numai pentru a-si arata falosi averea: viloaie cu cat mai multe camere, lanturi groase din aur,? masini ultimul racnet, ceasuri Rolex, orice este scump, fura privirea si lasa cu gura cascata pe amarasteanul de la bloc.


Si cu cat pleaca omul mai de jos, cu atat mai mare este dorinta de a epata. Exact ca tiganii: traditia lor cere multe camere si multe turnuri, ghiuluri si lanturi, toate expuse cat mai la vedere. Ba chiar se si organizeaza evenimete la care familiile de tigani pun la expozitie tot ce au bun si frumos. Asta vor si romanii, sa arate natafletilor din cartier ca s-au ajuns, ca sunt ministri, ca impart cu nevasta 15 camere cu 15 candelabre cu ciucuri de cristal, ca au carnati la discretie si bautura curge ca Dunarea cand ploua 30 de zile fara oprire!


Sa nu mai vorbim de apucaturile negriciosilor, ridicate la rang de politica de stat: furatul, limbajul colorat plin de referiri la diverse orificii si scandalul in public. Zau fratilor, parca vrem sa confirmam o legenda si sa demonstram cu tot dinadinsul ca suntem o satra mare cu Bulibasa Basescu in frunte si cu o banda mafiota in linia intai in guvern, parlament si presedintie! STOP! Sta cineva in 10 camere deodata? Mananca cineva cu 15 guri? Sunt atat de prapaditi demnitarii nostri de ies la cersit de spaga si se lasa “milutiti” de alde Ciorba? Eu cred ca nu, e doar pacatosul de aquis tiganesc, de care trebuie scapat rapid, pana nu se prinde UE ca ne place mai mult decat al european!


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.