Aeroportul Brasov-Ghimbav creaza tensiuni

Aeroportul Brasov-Ghimbav creaza tensiuni

0 105

Pana la inceperea constructiilor la Aeroportul Brasov-Ghimbav se pare ca mai este cale lunga si indepartate. Cand se da girul pentru inceperea lucrarilor, cand se intampla ceva care practic puna capac tuturor lucrurilor bune facute pana atunci. Ultimul motiv de intarziere a lucrarilor este de fa[t o doleanta a consilierilor locali din Ghimbav, care nu sunt de acord cu cateva astecte din contractul de concesionare laterenulu.


            Concret, democratului Ion Spinean, consilir local la Ghimbav a afirmat ca considera ca incheierea unui contract prin care localitatea sa participe cu 60 ha, alaturi de cele 200 obtinute de Consiliul Judetean de la Institutul Cartofului, printr-o decizie a Guvernului, nu aduce beneficii Ghimbavului. El a mai afirmat ca cele 5 % actiuni care revin localitatii Ghimbav din societatea care va administra aeroportul sunt prea mici in raport cu contribitiile Ghimbavului la proiect.


            Aristotel Cancescu, presedinte al Consiliului Judetean Brasov a afirmat ca supararea lui Ion Spinean vinede la faptul ca investitile care vor fi facute la construirea aeroportului nu este derulata de partidul de care acesta apartine, in speta PD, si ca acesta lucru ar fi singura problema.


 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.