Cu frisoane și dureri de cap, Simona Halep avansează în turul trei...

Cu frisoane și dureri de cap, Simona Halep avansează în turul trei la Roland Garros!

0 220

Meci încrâncenat, aprig dar şi spectaculos, între Simona Halep şi poloneza Magda Linette, pentru calificarea în turul III la Roland Garros. Primul set a revenit Simonei, cu 6-4, după o dispută dominată de jucătoarea noastră, însă meciul era departe de concluzia finală…

Partida a relevat, pe tot parcursul ei, faptul că poloneza nu este o adversară uşoară, din moment ce a alergat foarte mult, s-a apărat cu o înverşunare greu de descris şi nu a cedat nici chiar când Halep a avut trei mingi de meci. Scăpată din această încercare, din setul secund, Linette a reuşit incredibil, să împingă meciul în decisiv, după ce a câştigat al doilea set, revenind de la 2-4!

Scor 7-5 pentru Linette, care nu s-ar fi gândit niciun moment că ar putea reveni în meci…Setul decisiv a început în nota de dominare a Simonei, care a condus cu 3-0, 4-1 şi chiar 5-1.

Magda nu a cedat nici la acest scor şi a câştigat două game-uri consecutive, ajungând la 3-5! A fost momentul unei mobilizări exemplare a Simonei Halep, care a închis partida, un meci de peste două ore, care i-a dat destule frisoane şi dureri de cap.
Scor final 6-4, 5-7, 6-3 şi Simona merge mai departe, în tentativa ei de a repeta performanţa de anul trecut, când a câştigat trofeul la Paris

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.