Zilele Sanpetrului

Zilele Sanpetrului

0 124

Primaria comunei Sanpetru si Consiliul Local Sanpetru organizeaza la acest sfarsit de saptamana sarbatoarea Sanpetrenilor, sarbatoare traditionala a zilei de Sf. Petru, ce va avea loc sambata, 30 iunie 2007, si duminica, 1 iulie 2007, pe Aerodromul „Iosif Silimon”.


„Zilele Sanpetrului” se organizeaza in fiecare an? in Duminica cea mai apropiata? sarbatorii? religioase „Sfantul Petru”. La sarbatoarea comunei participa locuitorii si toti cei care doresc sa le fie alaturi sanpetrenilor.


Organizatorii au pregatit un program diversificat pentru toate gusturile si pentru toate varstele: spectacol de muzica populara, intreceri sportive pentru cei mari si cei mici.


?


Concursuri, sport, muzica si dans


Evenimentul va debuta sambata, 30 iunie 2007, de la orele 14.00, cu program de divertisment: demonstratii de culturism, concursuri de forta, intreceri in saci, mini fotbal, mini ATV-uri, concursul bautorilor de bere, tobogan gonflabil pentru cei mici. Seara va continua cu un program artistic oferit de orchestra „Orfeus” din Brasov, condusa de Dan Badea, avand ca solisti vocali pe Elena Padure si Geanina Badea. De asemenea, va avea loc un concurs de interpretare vocala a tinerilor amator. Seara se sambata se va incheia cu focuri de artificii.


„Zilele Sanpetrului” vor continua si duminica, 1 iulie, incepand cu ora 9.00. Fanfara impreuna cu Junii Brasovului vor canta si vor defila pe strazile comunei. La orele 12,30 va avea loc deschiderea oficiala, iar din programul zilei de duminica amintim: dansuri germane, program sustinut de formatia „Daz Gruppe Zeiden” – Codlea, program artistic sustinut de formatia de dansuri ” Ruscuta de Primavara” a Scolii Generale Sanpetru, spectacol folcloric al ansamblului „Cerbul Carpatin” – Brasov. Isi dau concursul solistii vocali: Mariana Gaitan, Petronela Gaitan, Adriana Mihai, Nicolae Zdraila, Alina Sarbu. Coregraf – Gheorghe Tanase. Invitati de onoare: Matilda Pascal Cojocarita, Stefan Cicu, Matu Stoian Petrica.


Conducerea aeroclubului Iosif Silimon va prezenta un program de zbor cu aeromodele, cu avioane ultrausoare, cu planoare, acrobatii, zbor demonstrativ cu elicoptere, lansari parasutisti, zbor de agrement cu avioane.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.