Zeci de oase rupte si scrantite la Judetean

Zeci de oase rupte si scrantite la Judetean

0 89

Zeci de brasoveni au ajuns la spital cu fracturi, dupa ce au cazut pe gheata! Luni dimineata, in doar trei ore, 30 de persoane s-au prezentat la unitatea de primire urgenta a spitalului Judetean, cu maini si picioare scrantite sau chiar rupte. Cu exceptia catorva cazuri mai grave, victimele ghetii de pe trotuare continua tratamentul la domiciliu.
Daca zapada cazuta la Brasov in weekend nu le-a dat prea mari batai de cap soferilor, neaua – dar mai ales gheata de pe trotuare si dintre blocuri – le da mult de furca pietonilor. Gerul de duminica noapte, cand mercurul termometrelor a coborat la -8 grade la Brasov, a asternut pe trotuare o gheata ca oglinda. Unitatea de primiri urgente a spitalului a devenit neincapatoare pentru zecile de brasoveni cu membre fracturate in urma cazaturilor pe gheata.
Dupa un consult la Ortopedie, majoritatea celor sositi la UPU au trecut si pe la sala de gips.
Din fericire pentru varstnicii nevoiti sa se deplaseze mult pe jos, vremea este in incalzire la Brasov; marti temperaturile vor urca in timpul zilei pana la 11 grade, pentru ca miercuri sa se inregistreze chiar 14 grade.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.