YAHOO! s-a schimbat in limba romana

YAHOO! s-a schimbat in limba romana

0 310

Cei care au vrut sa-si verifice casuta postei electronice, adica adresa de e-mail, in aceasta dimineata, au avut parte de o surpriza: Pagina de Yahoo s-a schimbat in limba romana.
Modificarea a avut loc de ceva vreme, insa cei care nu au cautat in mod expres aceasta versiune a portalului au avut parte de o schimbare in aceasta dimineata.
La jumatatea lunii noiembrie a anului trecut, Yahoo! a anuntat ca portalul in limba romana va fi lansat in prima parte a lunii martie 2011 si va avea disponibile serviciile de e-mail si serviciul de mesagerie.
Portalul este disponibil la adresa ro.yahoo.com. Coloana principala a site-ului yahoo. ro contine patru categorii principale, Stiri, Finante, Sport si Lifestyle, in limba romana. In partea stanga se afla shortcut-uri catre e-mail pe yahoo, jocuri pe yahoo, yahoo.com, vremea pe yahoo.
Mihai Fanache, manager al MediaCafe, singura regie care vinde publicitate Yahoo in Romania, a anuntat in februarie ca principalele surse de stiri vor fi agentiile de presa romanesti.
La sfarsitul anului trecut, serviciile furnizate de Yahoo! erau folosite in Romania de 8,2 milioane de persoane, circa 80% din totalul celor cu acces la Internet, aprecia directorul comercial al Yahoo! pentru regiunea EMEA, Marvin Liao.
Portalul Yahoo! este disponibil si in versiunea cu limba romana, oferindu-le posibilitatea utilizatorilor sa isi creeze un cont de email cu extensia „.ro”.
Utilizatorii Yahoo! isi pot crea o adresa de email folosind extensia „.ro” si pot citi informatii legate de starea vremii sau stiri in limba romana, dupa ce portalul a implementat versiunea in limba romana.
Pentru moment, in limba romana este disponibila numai pagina unde utilizatorii introduc userul si parola pentru accesarea serviciului de email, in timp ce serviciul de mesagerie este in limba engleza.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.