Volkswagen, un risc mai mare pentru economia germană decât criza datoriilor din...

Volkswagen, un risc mai mare pentru economia germană decât criza datoriilor din Grecia!

0 433

Scandalul Volkswagen a tras în jos şi alţi producători precum BMW sau pe cei japonezi, iar analiştii avertizează că această criză ar putea putea fi una mult mai periculoasă decât cea din Grecia, conform Reuters.
Dintr-o dată, Volkswagen a devenit un risc mai mare pentru economia germană decât criza datoriilor din Grecia”, a declarat Carsten Brzeski, economist şef la ING.
Potrivit acestuia, dacă vânzările VW vor scădea în America de Nord în lunile următoare, acest fapt va avea impact nu doar asupra companiei, ci şi asupra întregii economii germane.
Producătorul auto a vândut în 2014 aproape 600.000 de automobile în SUA, reprezentând circa 6% din vânzările globale de 9,5 milioane de vehicule.WWW MASURA GAZE
Compania a înlăturat directorul executiv și a angajat urmărirea penală a celor implicați în schema de înşelăciune privind testele de poluare în SUA.
Volkswagen este acuzat că ar fi manipulat rezultatele testelor autorităţilor americane legate de emisiile vehiculelor comercializate de grupul german prin instalarea unui software care permitea maşinilor să îndeplinească standardele referitoare la poluare în timpul testelor dar nu şi în timpul operaţiunilor normale.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.