Voi ne-aţi ales, noi vă căsăpim

Voi ne-aţi ales, noi vă căsăpim

1 80

E oficial! Camera Deputaţilor a aprobat prin vot, pe 24 martie, proiectul de lege privind desfiinţarea SIIJ (Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie), care a ajuns la Senat (dezbatere comisie)! Doar un pas, o sesiune de voturi  şi de acum încolo, liber la dosare fabricate, liber la spălat dosare!  Justiţia se v-a orienta după Legile Inchiziţiei. Cine nu-i cu ciuma galbenă, e duşman!

Aceasta este România educată şi normală a globtroterului KWI.
El trebuie să ia aminte că la un moment dat nu va mai putea scoate bolovanul din apă fără să se ude. La închiderea SIIJ a pus umărul indicant şi incitant ambasada SUA. Dar presa a tăcut.
Prin pîrîtul parteneriat strategic, americanii vor să se asigure că Justiţia din România va fi modificată pe calapodul intereselor lor.
Amintiţi-vă de ţopîrlanul Klemm şi gravele ingerinţe! Acesta susţinea pe faţă autonomia aşa-zisului Ţinut Secuiesc!
Actualul ambasador Chargé d’Affaires David Muniz şi Consilierul Juridic Rezident Jessica Kim au intervenit ilegal în desfiinţarea SIIJ, comiţînd o gravă încălcare a Convenţiei de la Viena.
N-apucăm noi  vremurile în care România să nu mai accepte ordine de la americani! Noul ambasador (ca şi precursorii) practică acelaşi amestec abuziv în problemele interne ale României. Cineva spunea că, „în1958 cînd armata sovietică de ocupaţie se retrăgea din România, un român pus pe glume i-a rugat pe sovietici să ia cu ei şi cozile de topor din România. Un general sovietic i-a răspuns aşa: «Dragi mămăligari, mama Rusia nu are atîtea topoare cîte cozi aveţi voi»”.
Dacă slugărnicia faţă de SUA nu va lua sfîrşit, aviz şi cozilor de topor din mass-media care îi preaslăvesc, vor şterge pe jos cu Justiţia şi libertatea noastră.

SIIJ fiind singura instituţie din Justiţie care nu putea fi controlată de politic, de către preşedinte, a deranjat enorm, chiar şi pe americani. Aceştia se temeau că va ieşi la iveală chestiunea fetelor răpite şi date pentru orgii sexuale soldaţilor americani de la Deveselu.
Se temeau că SIIJ ar putea să ancheteze guwernerele securisto-stalinisto-fasciste de tip mafiot, pentru miliardele de euro date americanilor pe rachete şi avioane de la fier vechi; sau gazele din Marea Neagră, oferite aproape gratis tot lor, „pe-o șapcă”
Odată cu desfiinţarea SIIJ vor curge şpăgile în justiţie pentru achitări, mînă în mînă cu şobolanii din Guvern, Parlament şi cu interlopii.
Desfiinţarea SIIJ va crea alţi dumnezei de stat, unii  mai speciali decît alţii. După ce i-au pus şapca lui Iohannis pe tărtăcuţă, în bătaie de joc, s-au înmulţit pretenţiile americanilor.
Numai prof. Tudorel Toader a ştiut să-i pună la respect! Şi l-au mătrăşit! În numele unui aşa-zis parteneriat strategic, Administraţia americană stoarce României miliarde şi miliarde de euro pe an, ca să ne apere de stafii, dar pentru pensionari, mineri sau alte categorii sociale spun că nu-s bani.
Mai nou, nici pentru salariaţi.
Noul ambasador specializat în anti-terorism, probabil, are misiunea să creeze şi pe teritoriul ţării noastre conflicte false, ca motiv să atace Rusia, iar noi vom cădea la mijloc. În decrepitudinea lui, Biden a afirmat că nu exclude un atac nuclear asupra Rusiei! Aşadar, ne pot trece pe la ureche rachete de război, în numele falsei prietenii româno-americane şi a falsului parteneriat strategic. Este patologică ura americanilor faţă de Rusia. Şi-au făcut culcuşuri militare în ţara noastră, ca să  atragă Rusia în intrigile lor. Nu că le-ar păsa de noi.

După desfiinţarea SIIJ, poţi încălca legea cum ai chef, dacă ai relaţii la CSM. În loc să respectăm Constituţia şi articolul cu egalitatea în faţa legii, se introduc noi privilegii pentru judecători.
Dacă PSD-ul lua astfel de hotărîri, Iohannis trimitea haştagiştii pe stradă să urle că se vrea controlul Justiţiei. Oricum, pe alocuri, Justiţia în România este, unealta mafiei de la vîrf. Magistraţii au avantaje cu asupra de măsură!
Grija lor cea mare este faţă de clanul lor, am vrut să zic breasla lor. Excepţie fac doar cîţiva priviţi cu agresivitate de colegii corupţi.
O parte a dezastrului din România a fost făcut prin ajutorul masiv al magistraţilor dat cozilor de topor. Ar trebui să vedem procurori şi judecători daţi afară, în puşcărie, dacă au pus umărul la favorizarea infractorilor. Mai nou, se pregăteşte iarăşi legea de colaborare cu serviciile, ca pe vreme trinomului, deci un magistrat va putea lucra şi pentru SRI.

Pe principiul „voi ne-aţi ales, noi vă căsăpim”, guvernul lui Iohannis, înlocuieşte periodic o golănie de guvernare cu alta. Bine dresat, plin de mincinoşi uşor de cumpărat, această gaşcă de trădători are un program de guvernare şi mijloace întîlnite în doctrina bolşevică. Parcă am fi în filmul lui Branco Bambilla, „Demolition Man (1993). Să trăim cu speranţă că în cele din urmă, se va găsi un John Spartan care să-l învingă pe psihopatul Simon Phoenix – creaţie de infern din seria:  Bill Gates, Soros, Arafat, Rafila, Merkel, Cercel, Cîţu, marioneta săsească de la Cotroceni şi senilul de la Casa Albă!

Aţi văzut pe undeva pompoasa lansare a economiei cu care peneliştii şi-a fraierit electoratul? A fost pe un sul de hîrtie igienică folosită la Guvern. Un sul cu trei straturi, cu 60 de bucăţele, pardon, pagini, cu care, măscăricii din actuala GuWernare s-au şters la fund în cadru festiv, după ce au mîncat pe săturate gogoşi cu rahat şi au încălcat legile şi Constituţia. În mandatul ciumei galbene oamenii au ars de vii în spitale, trataţi mai rău decît animalele.
Ce au făcut ei bun, în ghilimele, după instalare, şi trebuie menţionat, este că s-au pus cu viteza fulgerului la scris ordonanţe de urgenţă, pe genunchi, 25 la număr, într-o singură noapte, deşi au strigat că nu vor conduce prin ordonanţe; au înlocuit specialiştii din toate instituţiile statului cu impostori, şi-au angajat amantele şi nevestele în posturi cheie, au îngheţat pensiile şi salariile, au crescut preţurile la produse alimentare, curent, gaze,  au mărit salariile la MAI, SPP, SIE, SRI, au închis companii româneşti, au deschis afaceri pentru clientela lor, au împrumutat statul cu 151 miliarde într-un an, au mituit mas-media şi vreo 4.000 de medici pentru dezinformarea şi manipularea populaţiei.
I-aţi votat, vă meritaţi soarta!
Ei sînt groparii voştri!

Maria Diana Popescu

COMENTARII

  1. Ce zice curvătura de Popeasca? Nu-i bine că s-au înghețat salariile? Nu s-au înghețat, na! Salariile viermilor acoperiți și militarizați au crescut mereu…

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.