Viteză de 243 km pe oră, măsurată de aparatul radar în județul...

Viteză de 243 km pe oră, măsurată de aparatul radar în județul Brașov

1 111

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au surprins cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 243 km/h, pe sectorul de autostradă A3, în județul Brașov. Recordul deosebit de periculos a fost înregistrat astazi, 02 iunie, într-o acțiune pe care polițiștii brașoveni au organizat-o pentru a menține climatul de siguranță rutieră pe drumurile publice din județ,  în contextul minavacanței prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor, atunci când este cunoscută o creștere a numărului de vehicule și turiști.

După ce l-au tras pe dreapta pe conducătorul auto, un bărbat din județul Buzău, polițiștii au fost extrem de îngrijorați când au observat că în vehiculul sport se mai aflau alți trei copii, pentru care șoferul nu dorea decât să le demonstreze cu ce viteză maximă poate rula autovehiculul său.

Din fericire, acestă acțiune periculoasă a fost oprită la timp de polițiști, iar pentru viteza cu care bărbatul a circulat, a fost amendat și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile de la momentul identificării, ceea ce a făcut ca deplasarea să fie continuată de o altă persoană.

Tot în cadrul activităților de monitorizare a traficului rutier, zilele trecute, altor 5 conducători auto le-au fost reținute permisele de conducere pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Poliția Rutieră Brașov cere conducătorilor auto să respecte normele rutiere și să nu întreprindă acțiuni  care să le poată pune viața în pericol.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.