Viscrenii se pragatesc de vizita cuplului regal britanic

Viscrenii se pragatesc de vizita cuplului regal britanic

0 101

Paine si sare, gem de gutui si de rabarbura, dar si foarte multa dragoste. Sunt ingredientele cu care i-ar intampina locuitorii satului Viscri pe William de Wales si Kate Middleton, cuplul princiar care se pregateste sa face nunta anului in Marea Britanie. Satul brasovean se numara printre locatiile in care cei doi ar putea petrece luna de miere. Printul Charles detine mai multe proprietati la Viscri, unde se bucura de pretuirea localnicilor.
La 8 kilometri de localitatea Bunesti se afla satul Viscri, unde timpul parca a incremenit pe la 1800. Localnicele satului despre care tot ele spun ca se afla la capatul pamantului se indeletnicesc cu tricotatul articolelor de imbracaminte pe care apoi le vand, chiar si la export.
Viscri a iesit din anonimat in urma cu mai multi ani, cand Printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii a infiintat aici o fundatie. Dupa ce fiul Reginei Elisabeta si-a cumparat cateva proprietati la Viscri, casele localnicilor au inceput sa-si schimbe infatisarea. Sara Dootz este custodele cetatii din Viscri de 21 ani. Femeia l-a vazut de nenumarate ori pe printul Charle si are chiar o relatie speciala cu acesta, fiindca, spunea ea, sunt nascuti in aceeasi zi, 14 noiembrie,
Ultimul zvon in lumea mondena este acela ca printul William, fiul cel mare al lui Charles si viitoare sa sotie Kate Middleton, si-ar putea petrece luna de miere in satul brasovean. Viscri a ajuns sa se numere astfel printre locatii celebre din lume – precum Iordania sau Sicilia- in care insurateii cu sange albastru ar putea petrece dupa nunta. Viscrenii sunt falosi nevoie mare de o veste ca asta si abia asteapta sa-i primeasca pe cei doi cu toata ospitalitatea zonei, in care de amesteca de-a valma paine si cu sare , dulceata de rabarba si foarte multa dragoste.
Nunta printului William si a iubitei sale, Kate Middleton, va avea loc pe 29 aprilie; cununia va fi celebrata la vestita Westminster Abbey iar petrecerea va fi gazduita de Palatul Buckingham.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.