Victor Ponta mixat – copil sovietic dintr-un sultan!

Victor Ponta mixat – copil sovietic dintr-un sultan!

0 106

Dupa lungi “cercetari” Gheorghe Flutur a facut o descoperire epocala, Victor Ponta este un copil sovietic.
Vicepresedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Gheorghe Flutur, a reactionat, sambata, la acuzele liderului Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, printr-un „mesaj” transmis acestuia de la Botosani, unde participa la reuniunea Consiliului de Coordonare Judetean al PDL. „Vreau sa transmit de aici de la Botosani un mesaj pentru Victoras. In primul rand, sa ii aduc aminte, ca Moldova l-a rasturnat o data la Iasi, nu de mult timp si, daca e nevoie, il mai rastoarna o data. Sigur ca el s-a rasturnat o data in calitate de copilot, atunci. De ce spun lucrurile astea? Pentru ca in ultima perioada Botosaniul si Suceava suntem luati ca tinta pentru ca vrem sa reparam niste drumuri. Domnule Ponta, nu este de acord sa reparam drumuri? Am vazut ca faci simpozioane in direct pe tema asta”, a afirmat Flutur, care a participat, sambata, la Botosani, la Consiliul de Coordonare Judetean al PDL.
Liderul PDL l-a catalogat pe Ponta drept „copil sovietic” si „copil de casa al sultanului Nastase”.
„Eu nu am ce sa ii cer acestui copil sovietic de la scoala lui Ion Iliescu, acestui copil de casa din Seraiul sultanului Nastase, care este invatat cu minciuna si cu distorsionarea adevarului, pentru ca am vazut ce poate. Foarte interesant! Romanii au talent! Si l-am vazut si pe Ponta avand ceva talent la desenat, pentru ca a scos o harta acum cu caracatite si zone de coruptie. Am inteles ca la PSD s-a deschis o gradinita cu sectie de desen. Asta ce inseamna? Inseamna ca dumnealor deseneaza acum si urmeaza sa isi prezinte programul de guvernare si, probabil, ca daca nu vor sti sa il scrie il vor desena”, a sustinut Flutur.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, care „a primit 70 de milioane de euro ca sa schimbe tabara Blaga pentru tabara Boc”, vrea sa faca un drum judetean la costul de 1.362.285 de euro kilometrul.
„Unul din baronii importanti in PDL, domnul Flutur, a primit 70 de milioane de euro ca sa schimbe tabara Blaga pentru tabara Boc. Am cifrele oficiale puse la dispozitie de domnul Flutur Consiliului Judetean, cum va cheltui cei 70 de milioane primiti de la Elena Udrea ca sa nu mai voteze cu Blaga, (…) de exemplu, pentru DJ 174, domnul Flutur vrea sa faca un drum judetean la costul de 1.362.285 de euro kilometrul. De asemenea, DJ Campulung – Stulpicani, kilometru este 902.262 de euro”, a afirmat Ponta.
Liderul PSD a sustinut ca, in 2010, tot in judetul Suceava, potrivit informatiilor primite de la colegii sai din judet, drumurile judetene executate cu fonduri din programul Operational Regional, din fonduri europene, „au fost facute cu un pret de 306.562 de euro pentru un kilometru”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.