Viceprimarul Erwin Albu are de făcut 200 de ore de muncă datorită...

Viceprimarul Erwin Albu are de făcut 200 de ore de muncă datorită protestelor publice ale activistului ….Erwin Albu

0 78


Viceprimarul municipiului Codlea, Erwin Albu, mai are de făcut peste două sute de ore de muncă în folosul comunităţii iar jumătate din indemnizaţia de viceprimar este reţinută pentru acoperirea datoriilor la bugetul local.
El a ajuns în această situaţie deoarece în anii trecuţi, când era activist şi nu politicianist Erwin Albu a fost amendat de mai multe ori pentru proteste. Datoriile mari le-a acumulat asemenea în perioada perioadă de „nesupunere civică”, timp în care nu a plătit taxele şi impozitele locale, în semn de protest pentru lipsa de transparenţă a autorităţilor locale (SIC!). „Au fost şi amenzi pentru nerespectarea unor reguli de circulaţie”, a mai declarat Albu.

Erwin Albu va planta puieţi în pădurea de la Holbav
Practic, viceprimarul Albu a a declarat ieri într+o conferinţă de presă faptul că „încă mai am de făcut peste 200 de ore de muncă în folosul comunităţii. Fiind vorba despre amenzi, nu există un termen până la care să termin aceste ore. Ca viceprimar, în ultima perioadă am avut foarte mult de lucru”.
Pe de altă parte, el anunţat faptul că pentru contravenientul Erwin Albu, dar şi pentru ceilalţi codleni care trebuie să efectueze ore de muncă în folosul comunităţii au fost stabilite două obiective, respectiv plantarea unor arbori şi amenajarea traseelor pentru biciclete. „Pentru plantări vom folosi puieţi dintr-o pădure din Holbav. În ceea ce priveşte amenajarea traseelor pentru biciclete mai este nevoie de multă muncă”, a explicat edilul.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.