Viceprimărița Flavia Boghiu vaccinează masele largi populare pe străzi și în cafenele

Viceprimărița Flavia Boghiu vaccinează masele largi populare pe străzi și în cafenele

1 49

Dacă mai putea cădea în ridicol campania de vaccinare mai mult decât în prezent, acest lucru reprobabil s-a petrecut în week-end sub atenta oblăduire a rozaliei subprimărițe, Flavia Boghiu.
Pentru o spectaculozitate crescută a evenimentului, Boghiu a instalat cortul de vaccinare la Modarom pe Republicii pe motivul că ,,Aici este poarta de intrare a zonei zero(sic! sau zero barat n.n.) a restaurantelor din Brașov. Acest fapt le-a permis atât brașovenilor, cât și turiștilor, români și străini deopotrivă, să vină să se vaccineze”.
În vremuri istorice aici era și poarta de intrare în Brașov și zona vămii, unde se vămuiau carele cu mărfuri ale lui Vlad Țepeș, sau i se confiscau de către judele Brașovului, după caz. Motiv pentru care sinistrul și celebrul domnitor valah a și cucerit Brașovul, îndrăgostit fiind totodată de Katharina, o jună săsoaică blondă.
Probabil că tot aici se dădeau și atacurile principale ale armatelor care asediau periodic orașul.

Populația Brașovului este din nou sub asediu, de data aceasta cel al prostiei edililor
Acum în vremurile covidiene se dă atacul edililor la populația brașoveană cu vaccinarea pe carosabil, fără a se investiga medical comorbiditățile pacienților, fără a fi testate aceștia dacă nu cumva deja au contractat virusul, caz în care este interzisă vaccinarea.
De teama prăbușirii totale în sondaje autoritățile vaccinează în dreapta și în stânga, în perimetre aseptice, fără discernământ, tot ceea ce contează fiind statistica.
Deja s-a demonstrat că toate raportările Ministerului Sănătății sunt false, inclusiv cele referitoare la decesele coronavirale, dar pentru infractorii care conduc sistemul de sănătate acest aspect este irelevant. Efectele nefaste ale acestui tip de vaccinare stradală nu vor întârzia însă să apară.

Libiu Mateescu     

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.