Vernisaj la Centrul Cultural German : 3 Martie 2009

Vernisaj la Centrul Cultural German : 3 Martie 2009

0 168

In perioada 3-27 Martie 2009, Centrul Cultural German gazduieste o expozitie de ilustratii de carte. Mottoul expozitiei este „Deseneaza local, gandeste european”.
Noua Asociatii de ilustratori de carte participa la aceasta expozitie itineranta dedicata artei ilustrative europene, organizata la initiativa targului de Carte de la Frankfurt sub tutela Forumului European al ilustratorilor. Cele peste 30 de ilustratii expuse apartinand unor artisti din Elvetia, Germania, Spania, Finlanda, Franta, Marea Britanie, Italia, Olanda si Suedia
“Limba pe care o vorbim aici este una universala: limba ilustratiilor. Toata lumea o intelege, chiar daca este colorata in diverse dialecte sau exprimata intr-o maniera foarte personala. Casa Ilustratiilor este locuita de o multime. Sunt reprezentanti a diferite natiuni si arii culturale, care isi transpun in ilustratii perceptia asupra lumii si comunicand in acest mod.”, a definit domnul T. S. Weiffenbach, Presedintele Organizatiei Ilustratorilor din Germania, arta ilustratiilor.
Vernisajul expozitiei va avea loc marti, 3 Martie, orele 18,30 la Centrul Cultural German.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.