Vantu s-a facut ca ploua si i-a mers

Vantu s-a facut ca ploua si i-a mers

0 61

Se pare ca exemplele din lumea larga, in care persoane, care mai de care mai importante, sunt anchetate, judecate si, daca se considera, incarcerate, indiferent de numele, functia si puterea financiara pe care o au, nu sunt destul de mobilizatoare pentru statul roman care se chinuie de mult timp sa-l aduca pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu in fata instantei.
Interesant ca atitudinea de „a se face ca ploua” i-a mers omului de afaceri, deoarece Curtea de Apel Bucuresti a renuntat la audierea lui Sorin Ovidiu Vantu in procesul privind prabusirea FNI, intrucat acesta nu s-a prezentat nici la termenul de luni, in pofida citatiilor de aducere cu mandat de la judecatori, iar instanta a epuizat mijloacele procedurale pentru a-l aduce la proces. Totusi, instanta l-a amendat din nou pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu cu 5.000 de lei pentru ca nu s-a prezentat, pentru a sasea oara, la procesul privind prabusirea Fondului National de Investitii (FNI), desi judecatorii au transmis citatii de aducere cu mandat. In judecarea procesului, Curtea de Apel Bucuresti va analiza declaratiile date de Vantu in fata procurorilor.
Sa fie vorba de frica politicienilor de a se pune cu un personaj care controleaza o buna parte din media din Romania sau de incapacitatile unor „mari” judecatori?! Cert este ca justitie nu este la fel pentru toti si, ca pentru a cata oara in Romania?!, ea este oarba.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.