Vankay vrea la CEDO

Vankay vrea la CEDO

0 104

De acum binecunoscutul proprietar al terenului pe care se afla podul de la Darste, Ladislau Vankay, cel care a blocat pana acuma de vreo opt sau noua ori ocolitoarea pentru ca nu ii este respectat dreptul de proprietate, s-a adresat Curtii Europene a Drepturilor Omului. El a trimis, in urma cu cateva zile – de fapt dupa ultima blocare a pasajului, cand s-a imbracat in puscarias si si-a legat o bila de fier de un picior – toate documentele necesare la CEDO si asteapta acuma un raspuns.
„Aceasta este cea mai sigura varianta de a-i trage la raspundere pe conducatorii Primariei Brasov, din cauza carora nu pot sa folosesc terenul pe care-l am in proprietate”, declara Ladislau Vankay.
Pe de alta parte, sustine proprietarul Vankay, edilul sef al Brasovului, George Scripcaru, va fi audiat de procurorii bucuresteni intr-un dosar penal instrumentat de Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in urma plangeri depuse de Vankay.
Contactat telefonic, intr-o emisiune televizata pentru a-si exprima punctul de vedere, primarul George Scripcaru nu a raspuns la telefon, asa cum o face cand fluiera prin biserica de joaca sfintii hora. Iar sfintii s-au cam plictisit sa tot joace cum canta Scripcaru, asa ca ramane de vazut ce ingerasi ii vor trimite pe cap.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.