„Vacciniada și continuarea escrocheriei covid sunt singura lor soluție”

„Vacciniada și continuarea escrocheriei covid sunt singura lor soluție”

1 28
Healthcare workers attending to COVID-19 patients in an intensive care unit (ICU) at Na Bulovce hospital in Prague, Czech Republic, Thursday, Oct. 1, 2020. A record surge of new coronavirus infections in the Czech Republic in September has been followed by a record surge of those hospitalized with COVID-19. The development has started to put the health system in the country under serious pressure for the first time since the pandemic hit Europe. (AP Photo/Petr David Josek)

Ciudata propunere ca studenților să li se ofere combinezoane pentru orele de studiu în laboratoare, a făcut un cunoscut analist să reacționeze.
Politologul și teologul Bogdan Duca şi-a exprimat în termeni categorici indignarea:
Desigur, încă o propunere emanată de «specialiști», pe care guvernanții o aplaudă”.
Ce e haios e că boala în sine chiar nu mai sperie nici cât speria acum 3 luni, ba chiar dă înapoi natural (că a trecut sezonul gripelor), dar noi suntem în continuare prizonierii escrocilor de «savanți» și medici care controlează sistemul, nevertebratelor de politicieni și gunoaielor cu legitimație de jurnalist care alimentează o panică nefondată…”, scrie într-un comentariu Bogdan Duca.

Analistul consideră că există două motive pentru care se iau aceste decizii.
Primul motiv: „vacciniada și continuarea escrocheriei covid sunt singura soluție prin care «specialiștii» și politicienii încearcă să scape de răspunderea penală pentru crimele împotriva umanității comise în ultimul an ca să nu facem o viroză”.

Al doilea motiv: „această escrocherie este un mega-tun bugetar”.

Concluzia analistului este că „totul devine o caricatură mai grotescă și mai imbecilă, pe zi ce trece”. „Dacă nu aș fi afectat direct, aș fi chiar amuzat de această parodie cu cretini și escroci…”, încheie dur Bogdan Duca.

Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.