Vacaroiu l-a asteptat pe Basescu in dormitor

Vacaroiu l-a asteptat pe Basescu in dormitor

0 243


Suparat pentru luna petrecuta in offside si pentru faptul ca, in absenta sa, Parlamentul, Guvernul si Presedintele interimar si-au dat mana si au muncit pe rupte, adoptand o serie de legi, ordonante si hotarari deosebit de importante, presedintele Basescu a dorit sa-si ia revensa.


Potrivit unui material publicat de cotidianul ATAC, presedintele intors a dorit ca revenirea sa la Cotroceni sa fie plina de fast, iar Garda de Onoare sa-l salute cu “Asa a vrut poporul!”.


Pentru ca surpriza sa fie totala, dupa ce a convenit cu Vacaroiu ca preluarea stafetei sa fie facuta cu discretie, fara onoruri in biroul prezidential de la Cotroceni, Basescu s-a razgandit. I-a telefonat lui Vacaroiu in seara zilei de 23 mai si l-a instiintat ca intr-o ora vrea sa-si reia functia. A dat anunturi presei si a pus sa-i fie intins covorul rosu si scoasa garda care sa-i dea onorul. Toata ceremonia urma sa se petreaca in fata palatului, in bataia blitzurilor.


Putin a lipsit ca presedintele? sa-si puna calul consul. Dar?nu i-a tinut.


Desi covorul rosu de Oscar a fost intins, Garda a refuzat sa-l salute cu “Asa a vrut poporul”, ceea ce ar fi echivalat cu incalcarea regulamentului. Presedintele a fost salutat simplu, cu “Sa traiti”, nici macar “Sa traiti bine”. Cat despre Vacaroiu, care ar fi trebuit sa fie umilit, acesta nu si-a facut aparitia. El l-a asteptat pe Basescu in…”dormitor”, unde, intr-o atmosfera probabil mai intima, nu stim daca petalele de trandafir au facut parte din scenariu, i-a predat functia.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.