Utilajele de deszăpezire și-au intrat în pîine

Utilajele de deszăpezire și-au intrat în pîine

0 70

Operatorul care asigura activitatea de deszăpezire, începând cu data de 15 decembrie, Comprest, a acţionat de ieri după-amiază, începând cu ora 16.00, cu toate utilajele de deszăpezire programate. Acestea au acționat atât pentru îndepărtarea zăpezii, cât si pentru combaterea poleiului (pentru aceasta activitate s-a acționat pe timpul nopții), astfel că, în aceasta dimineață, se circula în condiții bune pe toate străzile din municipiul Brasov și Poiana Brașov.

Comprest a asigurat această activitate cu 26 de utilaje (mașini de mare capacitate, unimog-uri, tractorașe prevăzute cu lamă și răspânditor de material antiderapant). Până la această oră s-au utilizat aproximativ 136  de tone de material antiderapant, stocul operatorului fiind în acest moment de aproximativ 3.700 de tone. Telefon dispecerat: 0268-416495.

Cetăţenii pot solicita intervenția mașinilor de deszăpezire la dispeceratul Comprest. În cazul în care solicitările lor nu sunt rezolvate, pot sesiza acest lucru Serviciului Urmărire Contracte Salubrizare şi Deszăpezire din cadrul Primăriei Brașov – tel 0268 416550, tasta 9,  int. 127, 253, 254, email:salubrizare@brasovcity.ro.

Deszăpezirea tronsoanelor 1, 2 și 3 ale ocolitoarei este asigurată de CNAIR.

La rândul ei, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a acționat cu peste 100 de utilaje de deszăpezire care au împrăștiat aproximativ 600 de tone de material antiderapant pe drumurile naționale, astfel încât în acest moment nu există probleme în trafic.
Conducătorii auto sunt rugați să circule cu prudență și să adapteze viteza la condițiile de drum, în special în zonele afectate de ninsori!

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.