Useristul Ghinea, ministrul absorbției din vremea lui Cioloș, montorizează PNRR-ul pe care...

Useristul Ghinea, ministrul absorbției din vremea lui Cioloș, montorizează PNRR-ul pe care aproape l-a îngropat

0 60

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a anunțat că demisionează din toate funcțiile publice în care a ajuns pe nedrept și abrupt, pentru a-și înființa o firmă de monitorizare și implementare a PNRR, adică a fondurilor de care s-a ocupat dezastruos ca ministru al Dreptei, inclusiv în sinistrul cabinet de tristă amintire Dacian Cioloș.
Cu toate acestea, prin relațiile și informațiile pe care le-a acumulat prin platforma securistă și antinațională Cioloș, cea care a infestat ministerele Sănătății, Fondurilor Europene, Transporturilor și cel al Economiei, poate consilia orice client al Renew Europe care plătește prețul adecvat.
Că a trecut magia, să revenim in concret! Deci, băiatul asta, fost ministru al fondurilor, arhitectul (nepriceput n.n.) PNRR-ului, demisioneaza din toate functii politice ca sa-si faca firma de monitorizare si implementare a PNRR?! (căci omul balcanic la ce nu se pricepe monitorizează și sfătuiește n.n.)
E ca si cum un om al serviciilor pleaca in privat (al fostului doi și-un sfert al gen.Vulpea n.n.), cu toata baza de date privind secrete de natura energetica si economica si incepe sa ofere consultanta pe milioane (cum s a intamplat si , probabil, se intampla inca), e la fel ok!
De vazut si de urmarit (inclusiv de institutii) cât din sutele de milioane de euro din banii de Consultanta din PNRR se va duce la oamenii politici, unii implicati direct in elaborarea PNRR!”, a scris Ionuț Cristache, jurnalistul care a dezvăluit potlogăria lui Ghinea.
…Și câți procurori DNA se vor autosesiza, am adăuga noi.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.