Ursul violent din Zarnesti face victime

Ursul violent din Zarnesti face victime

0 65

Un barbat a fost ucis de un urs in localitatea Zarnesti, cadavrul sfasiat al acestuia fiind descoperit descoperit vineri dimineata de un padurar, langa o stana de la marginea orasului brasovean.


Victima are aproximativ 50 de ani si a fost gasita la intrarea in padurea de la marginea localitatii brasovene Zarnesti, in apropierea unei stane, in aceeasi zona in care un alt barbat a fost scos din ghearele unui urs, in urma cu doua zile, cand patrupedul a intrat in gospodaria acestuia.


Potrivit datelor autoritatilor brasovene, cadavrul a fost gasit de padurarul din Zarnesti, care patrula in zona pentru a asigura paza, masura fiind luata dupa primul atac al ursului. Padurarul a povestit ca trupul barbatului era sfasiat in bucati, astel incat toate indiciile duc spre o moarte violenta in urma atacului unui urs.


Vanatorii nu pot preciza daca este vorba de acelasi urs care a atacat un alt barbat in noaptea de marti spre miercuri. Acelasi urs a coborat din padure in noaptea de joi spre vineri si a atacat o stana, ucigand opt oi, ciobanii reusind sa il goneasca cu ajutorul cainilor.


Vanatorii brasoveni cauta ursul de marti, de cand au inceput primele atacuri. Animalul va fi impuscat, in cazul in carer va fi gasit.


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.