Ursoaica de la etajul trei

Ursoaica de la etajul trei

0 63

joi dimineata, pe la ora 6,00, o ursoaica din aceea acoperita complet cu blana, insotita de un puisor de cateva saptamani doar, au ajuns la etajul III al imobilului de pe strada Castelului, nr.100, dupa ce au parcat peste noapte in beciul casei.
Locatarii au alertat 112, astfel ca in scurt timp si-au facut aparitia jandarmii, politia comunitara si cei de la gospodarirea animalelor.
Politia Rutiera a blocat circulatia pe strada Castelului pana la rezolvarea cazului
Locuitorii de pe aceasta strada flata la poalele Tami sun ca s-au obisuit cu vizitele ursilor, dar ca niciodata pana acuma acestia nu au patruns prin caele oamenilor, “aranjand” doar, dupa gust propriu, gradinile.
Pompierii sositi la fata locului au oferit posibilitatea intrarii prin podul casei, pentru ca ursoaica sa fie tranchilizatai apoi redata mediului silvatic, dupa cum a declarat Flavius Barbulescu, seful Serviciului Gosporirea Animalelor. Acesta a mai adaugat, ca o curiozitate, faptul ca ursii isi cauta hrana pe la casele oamenilor, cu toate ca vanatorii le duc hrana in padure.
Din fericire locatarii au usile de la apartamente din metal si s-au baricadat in spatele lor.
Inspre orele 9,10 ursoaica tranchilizata a fost trasa in cladire de pe acoperisul pe care reusise sa se catere si scoasa, impreuna cu puiul, spre a fi dusa mai intai la Gradina Zoologica spre a i se implanta un cip, pentru ca apoi sa fie dusa din nou in padure.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.