Unde se ascunde Ioan Neculaie?

Unde se ascunde Ioan Neculaie?

3 127

Fostul boss al echipei FC Brașov a fost condamnat vineri, de Curtea de Apel la 2 ani și 2 luni de închisoare cu executare! Omul de afaceri brașovean a primit aceasta condamnare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Fapta, vă reamintim este de„ doi bani”, individul a tras în cauciucurile de la mașina pesonală.
Cu toate acestea, milionarul nu se află la domiciliu, acolo unde a fost căutat de polițiști, pentru a fi reîncarcerat. Drept urmare, Neculaie a fost dat în urmărire națională, după cum a fpcut cunoscut Poliția Română.

Fostul patron al FC Brașov apare în lista de ”Persoane urmărite”, pentru ”mandat de executare a pedepsei cu închisoarea”.

D.D.

COMENTARII

 1. Acest Nicolae a nenorocit mii de oameni. A facut praf pe tot ce a pus mana. A distrus o parte din industria brasoveana. Singur, prin falimentele controlate, a desființat aproape 100.000 de locuri de munca. NU! Nu a facut-o singur ci cu sprijinul unor personaje din fosta SECURITATE, translate in actualul STAT PARALEL.

  • Cum a putut fi numit un astfel de individ in functii de conucere ale unor unitati economice pe care le-a falimentat? Va dati seama ca acest nemernic economic isi luase dinprimul an ELICOPTER?
   Cine i-a dat dreptul sa stea la Mansa pe vremea …inceputurilor PSD?
   Culmea ,si AZI acest aventurier este proprietar la Steagu Rosu,si incaseaza chirii!!

   • Nu vedeti ca este…socotit doar… sef la F.C.Brasov…un fel de Mitica Dragomir!!? Pe cand individul era ditamai BOSS – ul fostei Centrale Industriale de autocamioane in frunte cu Steagu Rosu , cu aproape 50.000 de lucratori salariati
    ! Individul a inchiriat su acte si a vandut la fier vechi toate sectiile de la Steagu,.. Asa ca de acolo are el milioane sa o taie in Madagascar ,unde se pare ca si-a luat o proprietate anonima unde si-a plasat ultima amanta…

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.