Un senator PSD cere partidului sa iasa de la guvernare

Un senator PSD cere partidului sa iasa de la guvernare

0 94

Politicianul care a avut buclucasa idee este senatorul de Salaj Gheorghe Pop. Acesta a declarat ca pentru partidul pe care il reprezinta iesirea de la guvernare ar fi cea mai buna solutie, atat timp cat „Guvernul este condus de Traian Basescu”, spunand ca aceeasi opinie o au mai multi parlamentari social-democrati.
Senatorul PSD s-a aratat nemultumit de faptul ca ministrii PDL blocheaza toate fondurile, iar in aceste conditii PSD nu poate sa-si respecte nicio promisiune din campania electorala. „Cred cã pentru PSD iesirea de la guvernare ar fi cea mai buna solutie intrucat noi nu simtim ca suntem la guvernare, cat timp Guvernul este condus de Traian Basescu. Acum ar fi cel mai bun moment sa iesim de la guvernare, nu mai avem ce astepta. Din nefericire, PSD nu poate sa-si respecte nicio promisiune din campania electorala, avand in vedere ca ministrii PDL blocheaza toate fondurile. Suntem multi parlamentari PSD care impartim aceasta opinie ”, a spus Gheorghe Pop. O alta doleanta a parlamentarului pSD este faptul ca parlamentarii social-democrati nu sunt consultati in problemele majore ale tarii, desi in sedintele de lucru ale coalitiei ar trebui sa se intample acest lucru.
Singura necunoscuta pana in acest moment este numarul si mai ales numele celor care-l spijina de Gheorghe Pop. „Istoria” ne face sa credeam ca prea putini pesedisti sunt dispusi sa lase puterea pentru „o probleme atat de banala”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.